Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Påsken i Sotenäs

Påsken är startskottet för en ny härlig säsong. Nu öppnas sjöbodar, krogar och butiker sin verksamhet. Vårkänslorna har kommit på riktigt och naturen bjuder in till vandring och andra utomhusaktiviteter.

KONSTVANDRING I BOHUSLÄN - som inkuderar KVIRR (Konstvandring i Ranrike) pågår hela påskhelgen. Du kan besöka ett 100-tal konstnärer i deras ateljéer eller hem, från Strömstad i norr till Kungälv i söder. Läs mer här...

PÅSKEFYR är en tradition längs Bohuskusten. Barnen samlar allt som är brännbart och gör stora fyrar som tänds vid skymningen på påskafton. I stort sett varje samhälle har sin egen påskefyr.

PÅSKRACE, motocrosstävling på Hogenäsbanan strax utanför Kungshamn 19 april kl. 09.00.

HOTELL KUNGSHAMN erbjuder Påskbuffé på påskafton och Påskdagsbrunch. Läs mer om påsken på Hotell Kungshamn HÄR.

KROGAR OCH CAFÈER har vi året om, men just vid påsk är det startskott för våra säsongsöppna krogar och caféer att öppna. Lite nyheter för i år kan du läsa om HÄR.

NORDENS ARK har under påsklovet Påskprogram i parken. Barnaktiviteter av olika slag, äggjakt och matrundor hos djuren står på programmet.  Hela programmet kan du läsa på Nordens Arks hemsida www.nordensark.se

PÅSKPAKET på Hotell Smögens Hafvsbad. Njut av god mat, SPA och sköna sängar. Läs mer om hela paketet HÄR


PASSA
att vandra på våra fina vandringsleder. Upplev våren, den vackra naturen och havet längs havsnära leder på flera ställen runt i kommunen.

Ha en riktigt fin påsk!