({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Smögens Fisketurer

Fiske- och skaldjursturer

En av de mest populära aktiviteterna för alla åldrar är att följa med en erfaren lokal fiskare ut på fiske- eller skaldjurstur. Upplev Bohusläns vackra skärgård i kombination med en fisketur eller en skaldjurssafari.

Alternativen är många, antingen kan du åka med på en fisketur på ca 3-4 timmar. Eller så kanske du välja att följa med på en tur och dra kräftburar, eller hummer. På turen är det inte ovanligt att man träffar på sälar eller något annat spännande.

Det är erfarna fiskare som kör moderna båtar med senaste utrustningen. Skulle det vara kyligt så finns det varma dräkter att låna. Speciellt under hösten då hummerfisket är igång kan man räkna med lite kyligare båtturer än under sommaren.

Gillar du att fiska, eller uppleva havet, då är detta den ultimata aktiviteten om du besöker Bohuslän. Ta med familjen, vännerna eller arbetskamraterna på en upplevlese som dom garanterat kommer att gilla.

Här kan du läsa mer om vilka alternativ som finns i Sotenäs. Det är bara att klicka på länken:

Smögens Fiske & Skärgårdsturer

Smögens Fisketurer

Smögens Fisketurism

Smögens Fiske & Charter

Hunnebostrands Fiske & Skärgårdsturer

Örnfjord Kungshamn

Flera av hotellen i området har paket du kan boka med fiskeaktivitet, boende och mat, och man kör så länge vädret tillåter.