({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fikasugen?

Vi svenskar älskar att fika! Mumsiga bullar eller bakelser med en kopp kaffe ligger alltid högt på önskelistan. Nedan kan du se var du kan fika i Sotenäs.

ÖPPET ÅRET OM

LYCKANS STENUGNSBAGERI - ett fantastiskt och annorlunda bageri med en liten caféavdelning. Här bakar man allt i stenugn och med kärlek. Man använder de bästa råvaror och så mycket som möjligt är närodlat. Stenugnsbageriet anordnar även kurser. Du hittar bageriet på väg mot Sotenäs kommun, strax efter Nordens Ark.
Öppet året om.
www.stenugnsbageri.se

HAMNBAGERIET - i Kungshamn, ligger i hamnområdet med närhet till det mesta. Här bakar man allt bröd och alla godsaker synligt i lokalen. Närodlat och ekologiskt är deras kännetecken. Vill du lära dig baka och få bra tips anordas kurser.
Öppet året om.
www.hamnbageriet.se

NORDENS ARK - på väg ut mot kusten kan du passa på att besöka Nordens Ark, djurparken för de utrotningshotade djuren. Har du bara tid för en fika, då kan du stanna till och göra ett besök på Nordens Arks café. 
Öppet året om
www.nordensark.se

TUMLAREN - badanläggningen strax norr om Kungshamn i Väjern har caféverksamhet. Stanna bara till för en fika, eller i samband med bad eller träning ta en fika med vännerna.
Öppet året om.
www.tumlaren.com

ÖPPET VISSA DELAR AV ÅRET

LILLA GLASSVERKSTAN - Här tillverkar man glassen själv, av de finast råvaror utan färgämnen och aromer, och så närproducerat som möjligt. Vid södra infarten till Kungshamn, mellen Johannesviks Camping och Wiggersviks Camping. Öppet under helger under vår och höst. Öppet varje dag sommartid.
www.lillaglassverkstan.se

SKÄRETS KONDITORI - ett måste om man besöker Smögen. I början av den populära Smögenbryggan hittar du konditoriet. Alltid fullt med godsaker som bakas i egen bageri ett stenkast från konditoriet. Och är man på Smögen är en räkmacka en självklarhet.
Öppet från påsk helger, varje dag under sommaren och helger under hösten.
www.skaretskrog.se

GLASSCAFÉT PÅ SMÖGEN - caféet mitt på Smögenbryggan. Boden där glasscafeet har sin verksamhet byggdes av ägarens morfarsfar 1908 och här kan du få det mesta. Glass, bakverk, smörgåsar och mycket mer.
Öppet helger från påsk, varje dag under sommaren, och helger under hösten.
www.glasscafetsmogen.se

SMÖGENS MINIGOLF & CAFÉ -  fika eller ät en enklare lunch med enastående utsikt över Väserhavet alldeles ovanför de färglada sjöbodarna på Smögenbryggan. Öppet hela sommaren.
www.smogensminigolf.se

Flera av krogarna i Sotenäs erbjuder kaffe med tillbehör året om!