({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Mikael Almse

Nyheter 2018

Inför varje säsong står det alltid lite nyheter och knackar på dörren, vilket är fantastiskt kul. 2018 bjuder på flera nyheter, och listan fylls på hela tiden.

EVERT TAUBE - JUBILEUMSÅR 2018
 – fyllt av aktiviteter, konserter, guidningar, utställningar. Konst, musik och kultur. Änglamarker och skeppsbrott. Fördjupningar och upplevelser.
I år är det 100 år sedan nationalskalden Evert Taube gjorde sitt första scenframträdande någonsin – just i Sotenäs. Närmare bestämt på Smögen. Detta vill vi uppmärksamma – hela året och i framtiden. Just nu pågår planeringen av programmet, räkna med en fullspäckad Taubesommar i Sotenäs. Håll utkik i vår evenemangskalender över specifika evenemang.

NYA LOKALER FÖR INFOCENTER I KUNGSHAMN
Under försommaren öppnar Infocenter upp portarna längst ut på stenpiren mitt i Kungshamns hamn. Här finns även Kungshamn Bildarkiv som nu kommer att dela lokal med Infocenter. Alla hälsas välkomna för att få hjälp med frågor om Sotenäs som besöksmål. Vill du komma i kontakt med Infocenter via telefon eller mail. Tel 0523-66 55 50, info@sotenasturism.se 

KONSTVANDRING I BOHUSLÄN
Nu kan man under påsken besöka konstnärer och hantverkare i hela Bohuslän. KVIRR (Konstvandring i Ranrike) och Konstvandring i Södra Bohuslän har slagit sig samman och erbjuder massor av ateljéer att besöka 30 mars - 2 april.
Läs mer här...

I sommar kommer...

STALLEBROTTET
Den fantastiska utomhusscenen i ett stenbrott på Malmön kommer att bjuda på musik från scenen. På programmet står redan Janne Schaffer, Electric Banana Band, The Battle of th 60´s och En hyllning till Bowie mm. 
Det blir även teater på scenen i sommar. Tarfuffe på Malmön, fritt från Moliére har premiär 14 juli.
Läs mer här...

STRAND TILL STRAND
Ett swimrunlopp från Bovallstrand till Hunnebostrand. Tävlingen genomförs för första gången, så notera fredagen den 13 juli i kalendern.
Läs mer här...

Vi fyller på listan så snart vi får in nya spännande nyheter!

Destination