({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Häst och vagn en vintermorgon

    Jul i Ulricehamn

    Fotograf: Emma Ekstrand

Upplev julen i Ulricehamn

För de flesta av oss är julen lika magisk nu som när vi var små. Gnistrande ljus, doften av pepparkakor, stämningsfulla julmarknader, konserter med tindrande toner och julbord med vinterns smaker. Här hittar du allt du behöver för att få den rätta julstämningen i Ulricehamn.

 

Luciakröning

LUCIAKRÖNING. Den 11 december fylls Stora torget med musik och julstämning.

Julmys på gågatan

ULRICEHAMN CITY. Här väntar en underbar julstad med mängder av juleljus, gott fika och en oslagbar atmosfär. Planera ett besök och upplev julen i centrala Ulricehamn. 

ÖPPETTIDER. Den 26 november slår gågatan upp dörrarna för julen. Extraöppet lördagar och söndagar fram till jul. Se öppettiderna här. 

Magiska julkonserter och andra mysiga aktiviteter

En julkonsert eller ett julevenemang kan var ett mycket stämningsfullt och vackert sätt att möta julen på. Här har vi samlat de många julkonserter, musikevenemang och andra aktiviteter som ges om i Ulricehamn i jul. Njut av stämningen och julkänslan i Ulricehamn.

 

Hitta fler julevenemang

 

Hitta rätt julklappar till alla

Önskelistor som aldrig dyker upp, personer som redan har allt och föräldrarna som inte vill ha något. Lugn, vi har lösningen - Ge bort ett presentkort i julklapp. En god middag, ett träningspass med en instruktör, en avslappande spabehandling eller något annat som personen längtat efter en lång tid. Här hittar du flera tips på presentkort  i Ulricehamn.

 

Stämningsfulla julbord

Låt årets julbord bli en fantastisk upplevelse för er. Njut av god mat och härlig julstämning på något av alla julbord i Ulricehamn. Här hittar ni traditionella julbord, men även julbord med nya smakupplevelser. Kom i rätt stämning med ett julbord.

 

Julbord i Ulricehamn