({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Emma Ekstrand

Lassalyckans Vasaloppscenter

Lassalyckan är en kommunal sport- och friluftsanläggning med ett unikt läge och med mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns pumptrack, konstgräsplaner, ishallar, inomhushall, hotell, boulebanor och mycket annat. Allt inom gångavstånd.

Lassalyckan - Officiellt Vasaloppscenter

Välkommen till Lassalyckan, en officiell partner till Vasaloppet, där du kan förbättra din träning genom att fokusera på teknik, utrustning och kost. Beläget i Ulricehamn, en snösäker plats med stark skidtradition och känt för att ha format skidprofiler som Hanna Falk och Oskar Svärd. Lassalyckan erbjuder kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt, med en av Nordeuropas modernaste konstsnöanläggningar som har varit värd för världscuptävlingar i längdskidåkning.

Kommande evenemang på Lassalyckan

Buss on demand

Buss on demand i Ulricehamn är det senaste tillskottet för smidig och bekväm transport i staden. Med detta innovativa system blir resandet till platser som Lassalyckan och Ski Bike Hike enklare än någonsin tidigare. 

Du bokar resan i appen Buss on demand och bestämmer själv vart du ska hämtas, och var du ska hoppa av.

OBS! Ska du till Ski Bike Hike heter hållplatsen i appen "Ulricehamns skidbacke"

Officiellt Vasaloppscenter

Vasaoppet har utsett Lassalyckan till Officiellt Vasaloppscenter vilket betyder att området har allt det som krävs för att vara den ultimata platsen för att ladda upp inför något av Vasaloppen. 

Vasaloppscenter

Vasaloppscoach

Markus Jönsson är utsedd till officiell Vasaloppscoach på Lassalyckan. Här kan du boka in dig på allt från nybörjarlektioner till specifika teknikdagar. Markus hjälper dig gärna om du önskar utveckla din förmåga inom rullskidor, skidor och kondition. Varje månad genomförs rullskidcamp i Ulricehamn. 

 

Fantastiska upplevelser året om

Ta med familjen på äventyr bland fartfyllda teknikstigar på MTB, testa pumptracken eller ta en skön joggingrunda på några av de bästa trailspåren i Västsverige. Här finns fantastiska träningsmöjligheter året om, varje dag. På Lassalyckan hittar du upplevelser för hela familjen.

Delad glädje!

Dela din upplevelse på Lassalyckan med andra genom att tagga #lassalyckan

Följ oss för tips och inspiration på @lassalyckansvasaloppscenter