Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Lassalyckan - Ulricehamn

    Overlay over image

    Fotograf: Mats Lind

Idrott & rekreation för alla

Lassalyckan är en kommunal anläggning med ett unikt läge och mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns...

Officiellt Vasaloppscenter

Lassalyckan i Ulricehamn är södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter. Där erbjuds kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt för både elit och...

Vad är ett Vasaloppscenter?

Lassalyckan är ett officiellt Vasaloppscenter, det vet många. Men vad är är ett Officiellt Vasaloppscenter? Vasaloppet har gjort bedömningen att arenan uppfyller de krav som krävs för att vara den ultimata platsen för att kunna träna för något av Vasaloppen inom skidor, MTB och löpning.

Rullskiddagar

Vill du utveckla dig till en bättre längdskidåkare även då det inte finns snö? Då är bästa verktyget att lära sig åka rullskidor. Markus Jönsson och sina...

Skidgrupp

Skidgruppen är det perfekta träningsupplägget för dig som vill träna i grupp inför skidsäsongen och skidlopp. Träningarna är från augusti till december samt...

Lassalyckan Trail

Intresset för trail har ökat mycket på senaste tiden. På Lassalyckan finns nu en riktigt fin trailbana som ger en härlig naturupplevelse och en utmaning för dig som vill springa eller gå.

Hög fart och snabba beslut

I Ulricehamn har cykelklubben regelbunden träning för barn och ungdomar och får fler och fler medlemmar. Fartfyllt, kul och skonsammare än löpning.

Abloc

Abloc utforskar det aktiva livet nära naturen i kraften av ett sportsligt utövande, individuellt och tillsammans med vänner. De drivs av passion. Nu finns de...

Mountainbike med Patrik i skogarna runt Ulricehamn

Uppleva de fina stigarna och grusvägarna i Ulricehamn tillsammans Patrik. Han vill visa dig sitt Ulricehamn sett ifrån cykelsadeln.

Instruktörer på Lassalyckan

Vill du ta en skidlektion för att lära dig grunderna i att åka längdskidor? Tycker du det verkar spännande att åka på teknikstigar med MTB, men har inte riktigt kunskapen eller vill utveckla den?

Hotell Lassalyckan

Här bor du alldeles intill skid- och löparspår samt mountainbikeleder. På Hotell Lassalyckan blandas allt det goda och njutningsfulla från förra seklets klassiska hotell med moderna upplevelser.

Markus Jönsson

Effektiv barmarksträning i södra delen av Sverige, Ulricehamn, har lett till att Markus Jönsson blivit en elitskidåkare.

En officiell Vasaloppsbutik

Team Sportia i Ulricehamn är en officiell Vasaloppsbutik. Deras kompetens, intresse och expertis inom längdskidåkning, löpning och cykling har resulterat i en kvalitetsstämpel som få andra har.

Längdskidåkning

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Ta chansen att åka på en världscuparena!

Snölagring

Med 60 tusen kubikmeter snö lagrat i skidbackarna och nära 20 tusen på Lassalyckan ser det nu ut som att Ulricehamn hamnar långt upp i listan på vilka orter som...

{{Name}}