({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Lassalyckan - Ulricehamn

    Fotograf: Roger Borgelid

Längdskidåkning

På Lassalyckan finns det vid vinterväder skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Ta chansen att åka på en världscuparena!

Hotell Lassalyckan

Här bor du alldeles intill skid- och löparspår samt mountainbikeleder. På Hotell Lassalyckan blandas allt det goda och njutningsfulla från förra seklets klassiska hotell med moderna upplevelser.

Instruktörer på Lassalyckan

Vill du ha hjälp med din träning? Vill du veta hur man åker rullskidor eller få tips på hur din löpteknik kan bli bättre? Hos oss finns riktigt duktiga instruktörer som kan ta dig och din träning till nya nivåer. Våra coacher finns till för både nybörjare och erfarna och är utbildade inom skidåkning, motion och mtb. En av dom är dessutom utvald av Vasaloppet.

Lassalyckans nya center

Större hotell, padelhall, träningscenter och specialistbutik för skidor, löpning och mtb är nu färdigbyggt och står klart vilket höjer standarden avsevärt för den redan mycket fina arenan.

Digitalt publikstöd och Golden Tickets

Världscupen kommer den här gången vara utan publik. Men pandemin kan inte få tyst på oss. Ulricehamn är synonymt med rekordpublik, jubel, bjällror och applåder. Det ska vi fortsätta med - nu digitalt! Dessutom finns det en unik chans att bli en av endast 8 personer som får uppleva tävlingarna som publik. Läs mer om dessa exklusiva Golden Tickets!

Lassalyckan Trail

Intresset för trail har ökat mycket på senaste tiden. På Lassalyckan finns nu en riktigt fin trailbana som ger en härlig naturupplevelse och en utmaning för dig...

Officiellt Vasaloppscenter

Lassalyckan är södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter. Här erbjuds kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt för både elit och motionärer.

Välkommen hem Hanna Falk

Skidstjärnan har flyttat tillbaka till hemstaden och ökar samarbetet med Näringsliv Ulricehamn och Turistbyrån.

{{Name}}