({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Lassalyckan - Ulricehamn

    Fotograf: Roger Borgelid

En unik anläggning

Lassalyckan är en kommunal sport- och friluftsanläggning med ett unikt läge och med mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns pumptrack, konstgräsplaner, ishallar, inomhushall, hotell, boulebanor och mycket annat. Allt inom gångavstånd.

Var finns vindskydden och var kan vi parkera?

Här finner du en karta över området. Strax intill parkeringen finns också en Informationscentral med 4 digitala skyltar samt en stor karta.

Följ oss på Sociala medier

 

Facebook

Instagram 

Längdskidåkning

På Lassalyckan finns det vid vinterväder skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Ta chansen att åka på en världscuparena!

Mer om vinterorten Ulricehamn

Ulricehamn har två områden för vintersport och skidåkning som är öppna vid vinterväder, oftast januari till mars. Bilvägen är det cirka 7 km mellan anläggningarna.

 

Hotell Lassalyckan

Här bor du alldeles intill skid- och löparspår samt mountainbikeleder. På Hotell Lassalyckan blandas allt det goda och njutningsfulla från förra seklets klassiska hotell med moderna upplevelser.

Instruktörer på Lassalyckan

Vill du ta en skidlektion? Vill du veta hur man åker rullskidor eller få tips på hur din löpteknik kan bli bättre? Hos oss finns duktiga instruktörer som hjälper dig. Våra coacher finns till för både nybörjare och erfarna och är utbildade inom skidåkning, motion och mtb. En av dom är dessutom utvald av Vasaloppet.

En unik Vasaloppstrippel

Lassalyckan har vad vi brukar kalla en unik Vasaloppstrippel. Vasaoppet har utsett Lassalyckan till Officiellt Vasaloppscenter vilket betyder att området har allt det som krävs för att vara den ultimata platsen för att ladda upp inför något av Vasaloppen. Inte nog med det. Numera finns det också en officiell Vasaloppsbutik och en Vasaloppscoach. 

Vasaloppscenter

Lassalyckan är utnämt och certifierat av Vasaloppet att vara den ultimata platsen för att ladda upp inför något av Vasaloppen. 

Vasaloppscoach

Markus Jönsson är utsedd till officiell Vasaloppscoach. Här kan du boka in dig på allt från nybörjarlektioner till specifika teknikdagar inom skidåkning...

Vasaloppsbutik

157 XCC är en sportbutik och officiell Vasaloppsbutik inom trail, skidor och mtb. Här hittar du allt för att fixa ett Vasalopp men också allt för ett aktivt friluftsliv.

Lassalyckans nya center

Större hotell, padelhall, fystestcenter, oteopati, träningscenter och specialistbutik för skidor, löpning och mtb är nu färdigbyggt och står klart vilket höjer standarden avsevärt för den redan mycket fina arenan.

Lassalyckan Trail

Intresset för trail har ökat mycket på senaste tiden. På Lassalyckan finns nu en riktigt fin trailbana som ger en härlig naturupplevelse och en utmaning för dig...

Välkommen hem Hanna Falk

Skidstjärnan har flyttat tillbaka till hemstaden och ökar samarbetet med Näringsliv Ulricehamn och Turistbyrån.

{{Name}}