({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Mats Lind

Ett av Sveriges modernaste idrottscenter

Lassalyckan är en kommunal sport- och friluftsanläggning med ett unikt läge som har mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Även gym, pumptrack, konstgräsplaner, ishallar, inomhushall, hotell, sportbutik, boulebanor ett padelcenter och mycket mer!

Nordic Wellness Lassalyckan

Här hittar du en toppmodern Nordic Wellness anläggning! Anläggningens yta är på 700 kvm och erbjuder det senaste inom träningsvärlden. Detta är en klubb utöver det vanliga och något du absolut inte vill missa. Med träningsformer som gruppträning, uteträning och crosscage finns här något för alla.

Restaurang och mat

I restaurangen på Hotell Lassalyckan serveras både frukostbuffé, luncher och middagar. De tar även emot alla typer av bokningar för idrottsarrangemang, konferenser, bröllop, födelsedagar eller fester i olika former och storlekar.

XCC Sportbutik

157 XCC är sportbutiken som specialiserar sig inom längdskidor, cykel och löpning. Här kan du förutom att köpa allt som har med sport- och friluftsliv att göra även hyra mountainbike samt laga och serva din cykel.

Delad glädje är dubbel glädje!

Dela dina upplevelser genom att tagga dina inlägg med @lassalyckansvasloppscenter

Boka en coach

Vill du ta en skidlektion för att lära dig grunderna i att åka längdskidor? Tycker du det verkar spännande att åka på teknikstigar med MTB men har inte riktigt kunskapen? Eller vill du bara vässa din teknikinom din sport? Lassalyckan erbjuder lektioner med duktiga coacher som du kan boka för privatlektion.

Boka ett golfpaket

Njut av en perfekt golfdag i Ulricehamn! Boka vårt exklusiva golfpaket och upplev fantastiska banor omgivna av naturskön skönhet. Med boendealternativ och privilegierade greenfees är detta din inbjudan till en oförglömlig golfupplevelse.

Lassalyckan - Officiellt Vasaloppscenter

Välkommen till Lassalyckan, en officiell partner till Vasaloppet, där du kan förbättra din träning genom att fokusera på teknik, utrustning och kost. Beläget i Ulricehamn, en snösäker plats med stark skidtradition och känt för att ha format skidprofiler som Hanna Falk och Oskar Svärd. Lassalyckan erbjuder kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt, med en av Nordeuropas modernaste konstsnöanläggningar som har varit värd för världscuptävlingar i längdskidåkning.