({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Lassalyckan - Ulricehamn

    Fotograf: Bergslagsbild

Officiellt Vasaloppscenter

Lassalyckan i Ulricehamn är södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter. Där erbjuds kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt för både elit och motionärer.

Lassalyckan - Idrott & rekreation för alla!

Lassalyckan är en kommunal anläggning med ett unikt läge och mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns konstgräsplaner, ishall, inomhushall, boulebanor m.m. Välkomna!

Lär dig åka rullskidor eller utveckla tekniken!

Vill du utveckla dig till en bättre längdskidåkare även då det inte finns snö? Då är bästa verktyget att lära sig åka rullskidor. Markus Jönsson och sina instruktörer hjälper dig under rullskiddagarna i grupp eller privatlektioner.

Snölagring

Med 60 tusen kubikmeter snö lagrat i skidbackarna och nära 20 tusen på Lassalyckan ser det nu ut som att Ulricehamn hamnar långt upp i listan på vilka orter som lagrar mest snö i Sverige.

Mountainbike med Patrik i skogarna runt Ulricehamn

Det finns många sätt att upptäcka vardagen, en plats eller en stad ur någon annans ögon. Aldrig har resan haft möjlighet att bli så personlig som nu. Uppleva de fina stigarna och grusvägarna i Ulricehamn tillsammans Patrik. Han vill helt enkelt visa dig sitt Ulricehamn sett ifrån cykelsadeln.

Instruktörer på Lassalyckans Vasaloppscenter

Vill du ta en skidlektion för att lära dig grunderna i att åka längdskidor? Tycker du det verkar spännande att åka på teknikstigar med MTB men har inte riktigt kunskapen? Eller kan du redan men vill förbättra din teknik? Lassalyckan är ett officiellt Vasaloppscenter och erbjuder lektioner med duktiga instruktörer.

Hotell Lassalyckan

Här bor du alldeles intill skid- och löparspår samt mountainbikeleder. På Hotell Lassalyckan blandas allt det goda och njutningsfulla från förra seklets klassiska hotell med moderna utmaningar, upplevelser och bekvämligheter. Njut i relaxen och bastun efter en dag på Lassalyckan.

Västgötaloppet - Tre olika lopp

Sedan 2010 har arrangörerna av Västgötaloppet arbetat för att utveckla sitt långlopp på skidor till ett året runt-arrangemang med terränglöpning och långlopp på mountainbike. Idag erbjuds alla tre kategorier!

Lassalyckan är en världscuparena!

Gör som världseliten i längdskidåkning - hitta bästa glidet i Ulricehamn!

Succé i Ulricehamn!

Beslutet att skicka in ansökan att arrangera Världscuptävling i längdskidor på Lassalyckan i Ulricehamn togs snabbt sommaren 2015. Många skakade på huvudet. Men världscuptävling blev det. Januari 2017 ägde det rum. Och vilket succè det blev!

Markus Jönsson

Effektiv barmarksträning i södra delen av Sverige, Ulricehamn, har lett till att Markus Jönsson blivit en elitskidåkare.

En officiell Vasaloppsbutik

Team Sportia i Ulricehamn är en officiell Vasaloppsbutik. Deras kompetens, intresse och expertis inom längdskidåkning, löpning och cykling har resulterat i att Vasaloppet utsett och certifierat butiken med en kvalitetsstämpel som få andra sportbutiker har.

Längdskidåkning

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Vid våra fem rastplatser kan du tända en eld och lägga några korvar på gallret eller bara stanna till och njuta av medhavt matsäck. Ta chansen att åka på en världscuparena!

{{Name}}