({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Cykla Mountain Bike vid Lassalyckan

    Lassalyckan - Ulricehamn

    Fotograf: Mats Lind

En unik anläggning

 

Lassalyckan är en kommunal sport- och friluftsanläggning med ett unikt läge och med mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns pumptrack, konstgräsplaner, ishallar, inomhushall, hotell, boulebanor och mycket annat. Allt inom gångavstånd.

 

Händer på Lassalyckan

Hotell Lassalyckan

Här bor du alldeles intill skid- och löparspår samt mountainbikeleder. På Hotell Lassalyckan blandas allt det goda och njutningsfulla från förra seklets...

På Lassalyckan finns upplevelser för hela familjen

Utmana er genom att testa den fartfyllda och roliga wakebordparken. Eller prova teknikstigarna för MTB. Kanske pumptracken passar dig eller varför inte ta en skön joggingrunda på en av de bästa trailspåren i Västsverige!

Lassalyckan Trail

Intresset för trail har ökat mycket på senaste tiden. På Lassalyckan finns nu en riktigt fin trailbana som ger en härlig naturupplevelse och en utmaning för dig...

Följ oss på Sociala medier

 

Facebook

Instagram 

Var finns vindskydden och var kan vi parkera?

Karta över Lassalyckan

Vindskydd och eldplatser

Instruktörer på Lassalyckan

Vill du ta en skidlektion? Vill du veta hur man åker rullskidor eller få tips på hur din löpteknik kan bli bättre? Hos oss finns duktiga instruktörer som hjälper dig. Våra coacher finns till för både nybörjare och erfarna och är utbildade inom skidåkning, motion och mtb. En av dom är dessutom utvald av Vasaloppet.

Vasaloppscenter

Vasaoppet har utsett Lassalyckan till Officiellt Vasaloppscenter vilket betyder att området har allt det som krävs för att vara den ultimata platsen för att ladda upp inför något av Vasaloppen. Inte nog med det. Numera finns det också en officiell Vasaloppscoach på området. 

Vasaloppscenter

Lassalyckan är utnämt och certifierat av Vasaloppet att vara den ultimata platsen för att ladda upp inför något av Vasaloppen. 

Vasaloppscoach

Markus Jönsson är utsedd till officiell Vasaloppscoach. Här kan du boka in dig på allt från nybörjarlektioner till specifika teknikdagar inom skidåkning...

Sportbutik

157XCC är en sportbutik inom trail, skidor och mtb. Här hittar du allt för att fixa ett Vasalopp men också allt för ett aktivt friluftsliv.

Lassalyckans nya center

Större hotell, padelhall, fystestcenter, oteopati, träningscenter och specialistbutik för skidor, löpning och mtb är nu färdigbyggt och står klart vilket höjer standarden avsevärt för den redan mycket fina arenan.