Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Lassalyckan - Ulricehamn

    Längdskiåkning på Lassalyckan i Ulricehamn.

    Fotograf: Pricca Studio

Idrott & rekreation för alla

Lassalyckan är en kommunal anläggning med ett unikt läge och mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns...

Officiellt Vasaloppscenter

Lassalyckan i Ulricehamn är södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter. Där erbjuds kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt för både elit och...

Vad är ett Vasaloppscenter?

Lassalyckan är ett officiellt Vasaloppscenter. Vad betyder det? Vasaloppet har gjort bedömningen att arenan uppfyller de krav som krävs för att vara den ultimata platsen för att kunna träna för något av Vasaloppen inom skidor, MTB och löpning.

Längdskidåkning

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Ta chansen att åka på en världscuparena!

Snölagring

Under sommaren 2018 lagrades 60 tusen kubikmeter snö i skidbackarna och nära 20 tusen på Lassalyckan. Det gjorde att Ulricehamn hamnade på tredje plats i listan...

Instruktörer på Lassalyckan

Vill du ta en skidlektion för att lära dig grunderna i att åka längdskidor? Tycker du det verkar spännande att åka på teknikstigar med MTB, men har inte riktigt kunskapen eller vill utveckla den?

Boka ett skidpaket

Flera av Ulricehamns fina boendeanläggningar har skapat vinterpaket. En enkel och bekväm lösning där det ofta ingår lite extra.

Lassalyckan Trail

Intresset för trail har ökat mycket på senaste tiden. På Lassalyckan finns nu en riktigt fin trailbana som ger en härlig naturupplevelse och en utmaning för dig...

Lassalyckan utvecklas

Det händer alltid något på Lassalyckan. Nu är det en ny stor satning på hotellområdet som ska ske. Mycket spännande på gång.

Boka in världscupen 16-17 januari 2021.

För tredje gången återvänder världens bästa längdskidåkare till Ulricehamn. Nu blir det fartfylld sprint för hela slanten.

Markus Jönsson

Effektiv barmarksträning i södra delen av Sverige, Ulricehamn, har lett till att Markus Jönsson blivit en elitskidåkare.

Hotell Lassalyckan

Här bor du alldeles intill skid- och löparspår samt mountainbikeleder. På Hotell Lassalyckan blandas allt det goda och njutningsfulla från förra seklets klassiska hotell med moderna upplevelser.

Följ Johan på hans väg mot VM

THE WORLD MASTERS CROSS-COUNTRY SKI

Johan är en träningstokig man som arbetar med naturturism på Turistrådet i Göteborg. Han älskar skidåkning och tycker att Lassalyckan är Västsveriges grymmaste skidanläggning. Nu har han sikte på att delta i VM nästa år och laddar upp gör han såklart på Lassalyckan! I filmen ser vi också vår coach John Andén.

En officiell Vasaloppsbutik

Team Sportia i Ulricehamn är en officiell Vasaloppsbutik. Deras kompetens, intresse och expertis inom längdskidåkning, löpning och cykling har resulterat i en kvalitetsstämpel som få andra har.

Hög fart och snabba beslut

I Ulricehamn har cykelklubben regelbunden träning för barn och ungdomar och får fler och fler medlemmar. Fartfyllt, kul och skonsammare än löpning.

Abloc

Abloc utforskar det aktiva livet nära naturen i kraften av ett sportsligt utövande, individuellt och tillsammans med vänner. De drivs av passion. Nu finns de...

Mountainbike med Patrik i skogarna runt Ulricehamn

Uppleva de fina stigarna och grusvägarna i Ulricehamn tillsammans Patrik. Han vill visa dig sitt Ulricehamn sett ifrån cykelsadeln.

{{Name}}