Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Lassalyckan - Ulricehamn

Sport & rekreation för alla

Lassalyckan är en kommunal anläggning med ett unikt läge och mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns...

Officiellt Vasaloppscenter

Lassalyckan är södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter. Här erbjuds kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt för både elit och motionärer.

Vad är ett Vasaloppscenter?

Lassalyckan är ett officiellt Vasaloppscenter. Vad betyder det? Vasaloppet har gjort bedömningen att arenan uppfyller de krav som krävs för att vara den ultimata platsen för att kunna träna för något av Vasaloppen inom skidor, MTB och löpning.

Hotell Lassalyckan

Här bor du alldeles intill skid- och löparspår samt mountainbikeleder. På Hotell Lassalyckan blandas allt det goda och njutningsfulla från förra seklets klassiska hotell med moderna upplevelser.

Instruktörer på Lassalyckan

Vill du ha hjälp med din träning? Vill du veta hur man åker rullskidor eller få tips på hur din löpteknik kan bli bättre? Hos oss finns tre riktigt duktiga instruktörer som kan ta dig och din träning till nya nivåer. Nybörjare? Inga problem. Våra coacher finns till för alla och äre utbildade inom skidåkning, motion...

Lassalyckan Trail

Intresset för trail har ökat mycket på senaste tiden. På Lassalyckan finns nu en riktigt fin trailbana som ger en härlig naturupplevelse och en utmaning för dig...

Välkommen hem Hanna Falk

Skidstjärnan har flyttat tillbaka till hemstaden och ökar samarbetet med Näringsliv Ulricehamn och Turistbyrån.

Lassalyckan utvecklas

Det händer alltid något på Lassalyckan. Nu är det en ny stor satsning på hotellområdet som är igång. Även en ny informativ spårcentral anläggs.

Hög fart och snabba beslut

I Ulricehamn har cykelklubben regelbunden träning för barn och ungdomar och får fler och fler medlemmar. Fartfyllt, kul och skonsammare än löpning.

Abloc

Abloc utforskar det aktiva livet nära naturen i kraften av ett sportsligt utövande, individuellt och tillsammans med vänner. De drivs av passion. Nu finns de...

Mountainbike med Patrik i skogarna runt Ulricehamn

Uppleva de fina stigarna och grusvägarna i Ulricehamn tillsammans Patrik. Han vill visa dig sitt Ulricehamn sett ifrån cykelsadeln.

Boka in världscupen 16-17 januari 2021.

För tredje gången återvänder världens bästa längdskidåkare till Ulricehamn. Nu blir det fartfylld sprint för hela slanten.

Markus Jönsson

Effektiv barmarksträning i södra delen av Sverige, Ulricehamn, har lett till att Markus Jönsson blivit en elitskidåkare.

Längdskidåkning

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Ta chansen att åka på en världscuparena!

{{Name}}