({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Lassalyckan - Ulricehamn

    Fotograf: MATS LIND mats@matslind.com

Mountainbike med Patrik i skogarna runt Ulricehamn

Det finns många sätt att upptäcka vardagen, en plats eller en stad ur någon annans ögon. Aldrig har resan haft möjlighet att bli så personlig som nu. Uppleva de fina stigarna och grusvägarna i Ulricehamn tillsammans Patrik. Han vill helt enkelt visa dig sitt Ulricehamn sett ifrån cykelsadeln.

Officiellt Vasaloppscenter

Lassalyckan i Ulricehamn är södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter. Där erbjuds kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt för både elit och motionärer.

Lassalyckan - Idrott & rekreation för alla!

Lassalyckan är en kommunal anläggning med ett unikt läge och mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns konstgräsplaner, ishall, inomhushall, boulebanor m.m. Välkomna!

En officiell Vasaloppsbutik

Team Sportia i Ulricehamn är en officiell Vasaloppsbutik. Deras kompetens, intresse och expertis inom längdskidåkning, löpning och cykling har resulterat i att Vasaloppet utsett och certifierat butiken med en kvalitetsstämpel som få andra sportbutiker har.

Västgötaloppet - Tre olika lopp

Sedan 2010 har arrangörerna av Västgötaloppet arbetat för att utveckla sitt långlopp på skidor till ett året runt-arrangemang med terränglöpning och långlopp på mountainbike. Idag erbjuds alla tre kategorier!

Längdskidåkning

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Vid våra fem rastplatser kan du tända en eld och lägga några korvar på gallret eller bara stanna till och njuta av medhavt matsäck. Ta chansen att åka på en världscuparena!

Världscupen i längdskidor är tillbaka!

Boka in den 26 - 27 januari 2019 för FIS Cross-Country World Cup Ulricehamn! Mer information kommer.

Lassalyckan är en världscuparena!

Lördag och söndag 21-22 januari 2017 hände det - världscupen i längdskidor. Det blev en riktig folkfest med aktiviteter under hela veckan för både stora och små. Gör som världseliten i längdskidåkning - hitta bästa glidet i Ulricehamn!

Snölagring på Lassalyckan

På Lassalyckan fanns det en stor snöhög täckt av sågspån för lagring till skidsäsongen. Snön har nu lagts ut i spåren och det planeras göra en ny snöhög inför säsongen 2018/2019.

{{Name}}

Destination