({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Lassalyckan - Ulricehamn

    Fotograf: Rolf Zetterberg

Längdskidåkning på Lassalyckan

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Här finns också bra möjligheter till både fikapauser och korvgrillning. Vid våra fem rastplatser kan du tända en eld och lägga några korvar på gallret eller bara stanna till och njuta av medhavt matsäck. Ta chansen att åka på en världscuparena!

Officiellt Vasaloppscenter

Lassalyckan i Ulricehamn är södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter. Där erbjuds kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt för både elit och motionärer.

Lassalyckan - Idrott & rekreation för alla!

Lassalyckan är en kommunal anläggning med ett unikt läge och mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns konstgräsplaner, ishall, inomhushall, boulebanor m.m. Välkomna!

Skidlektioner

Om du vill utveckla din teknik och få en skjuts i din träning är ett bra tips att ta hjälp av våra duktiga instruktörer.

En officiell Vasaloppsbutik

Team Sportia i Ulricehamn är en officiell Vasaloppsbutik. Deras kompetens, intresse och expertis inom längdskidåkning, löpning och cykling har resulterat i att Vasaloppet utsett och certifierat butiken med en kvalitetsstämpel som få andra sportbutiker har.

Världscupen i längdskidor är tillbaka!

Boka in den 26 - 27 januari 2019 för FIS Cross-Country World Cup Ulricehamn! Mer information kommer.

Lassalyckan är en världscuparena!

Lördag och söndag 21-22 januari 2017 hände det - världscupen i längdskidor. Det blev en riktig folkfest med aktiviteter under hela veckan för både stora och små. Gör som världseliten i längdskidåkning - hitta bästa glidet i Ulricehamn!

Västgötaloppet - Tre olika lopp

Sedan 2010 har arrangörerna av Västgötaloppet arbetat för att utveckla sitt långlopp på skidor till ett året runt-arrangemang med terränglöpning och långlopp på mountainbike på programmet. Idag kan vi erbjuda alla tre kategorier!

Snölagring på Lassalyckan

På Lassalyckan fanns det en stor snöhög täckt av sågspån för lagring till skidsäsongen. Snön har nu lagts ut i spåren och det planeras göra en ny snöhög inför säsongen 2018/2019.

Destination