({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Cykla Mountain Bike vid Lassalyckan

Fotograf: Mats Lind

Lassalyckans Vasaloppscenter

Lassalyckan är en kommunal sport- och friluftsanläggning med ett unikt läge och med mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Här finns pumptrack, konstgräsplaner, ishallar, inomhushall, hotell, boulebanor och mycket annat. Allt inom gångavstånd.

NYHET: Nu byggs multisportsbana!

Nu byggs multisportbana på Lassalyckan, ett arbete som förväntas ta ungefär 6 månader och vara klart i oktober. Då kommer det finnas ett varv på 3,2 kilometer asfalterad bana att åka rullskidor, utöva parasport och praktisera andra aktiviteter på. Under arbetet pågår finns begränsningar i området.

-Vi vill uppmana besökare och motionärer att i första hand välja den tillfälliga spårdragningen när arbetet pågår, säger Stefan Carlsson, som är Ulricehamns kommuns driftsansvarige på Lassalyckan.

Se tillfälliga spårdragningar

Kommande evenemang på Lassalyckan

Officiellt Vasaloppscenter

Vasaoppet har utsett Lassalyckan till Officiellt Vasaloppscenter vilket betyder att området har allt det som krävs för att vara den ultimata platsen för att ladda upp inför något av Vasaloppen. 

Vasaloppscenter

Vasaloppscoach

Markus Jönsson är utsedd till officiell Vasaloppscoach på Lassalyckan. Här kan du boka in dig på allt från nybörjarlektioner till specifika teknikdagar. Markus hjälper dig gärna om du önskar utveckla din förmåga inom rullskidor, skidor och kondition. Varje månad genomförs rullskidcamp i Ulricehamn. 

 

Fantastiska upplevelser året om

Ta med familjen på äventyr bland fartfyllda teknikstigar på MTB, testa pumptracken eller ta en skön joggingrunda på några av de bästa trailspåren i Västsverige. Här finns fantastiska träningsmöjligheter året om, varje dag. På Lassalyckan hittar du upplevelser för hela familjen.

Delad glädje!

Dela din upplevelse på Lassalyckan med andra genom att tagga #lassalyckan

Följ oss för tips och inspiration på @lassalyckansvasaloppscenter