({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Julbord på Riddargränden

    Mysig shopping i Ulricehamn

December - en mysig tid i Ulricehamn

Ulricehamn med sitt vackra läge beskrivs ofta som Åsundens pärla. De pittoreska husen och butikerna längs den kullerstensbeklädda gågatan, ligger tätt. När staden pyntats, hustaken lyser vita och den årliga julgranen är på plats på torget - då är det jul i Ulricehamn. Här finns allt ifrån små mysiga klädbutiker, etablerade delikatssaffärer och större affärskedjor blandat längs den idylliska Storgatan. 

Julshoppa och mys i Ulricehamn

Upptäck den stämningsfulla julstaden Ulricehamn. Många av butikerna, restaurangerna och kaféerna längs den pyntade gågatan kommer under december att utöka sina öppettider så att alla ska ha tid att handla klappar, fika och umgås. Från den 21 november är det öppet varje dag fram till jul.

9 matupplevelser i Ulricehamn

Mysiga kaféer och genuina restauranger för din shoppingtur i Ulricehamn

Kom i julstäming på en julmarknad

Från november till januari bubblar det av stämningsfulla julmarknader i Ulricehamnstrakten. Slott, ladugårdar och gårdar blir en fristad för tomtar, julkransar och pepparkakor. Julmarknader är en perfekt uppvärmning och ser till att du kommer i rätt stämning inför denna härliga högtid. Handla julklappar, drick glögg och hämta inspiration. Här ger vi dig en översikt på Ulricehamns julmarknader i år.

 

Se alla julmarknader i Ulricehamn

 

 

Handla julklapparna lokalt

Julhandel på hemmaplan en måndagsförmiddag i november? Absolut! I Ulricehamn hittar du allt ifrån små mysiga klädbutiker, etablerade delikatssaffärer och större affärskedjor blandat längs den idylliska Storgatan. Här får du genuin och personlig service - och hittar ofta riktigt unika julklappar. Förutom gågatan hittar du också flera gårdsbutiker där du kan handla närproducerad mat och hantverk. Du kan också besöka shoppingbyn Gällstad där du kan handla flera av dem välkända varumärkena. 

Gällstad - 10 minuter från centrum

Den lilla shoppingbyn med de stora varumärkena! Ett brett och unikt sortiment. Hög kvalité och ett pris som är värt resan. Dessutom är det Lager 157:s födelseort.

Gällstad shopping i film