({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Mats Lind

Instruktörer på Lassalyckans Vasaloppscenter

Vill du ta en skidlektion för att lära dig grunderna i att åka längdskidor? Tycker du det verkar spännande att åka på teknikstigar med MTB men har inte riktigt kunskapen? Eller kan du redan men vill förbättra din teknik? Lassalyckan är ett officiellt Vasaloppscenter och erbjuder lektioner med duktiga instruktörer.

Instruktörer

För att ett Vasaloppscenter ska få certifieringen "Vasaloppscenter" behöver anläggningen uppfylla en rad punkter. En av dessa är att man ska kunna erbjuda lärarledda lektioner inom de grenar arenan är godkänd inom. Lassalyckan är godkänd för alla Vasaloppets tre grenar, skidor, trail running och mountainbike och erbjuder lektioner med duktiga instruktörer inom dessa områden. En av dom är dessutom utsedd till Officiell Vasaloppscoach av Vasaloppet själva. 

Kvalitetssäkring

Utnämningen är också en kvalitetssäkring för att du ska känna dig säker på att det du erbjuds motsvarar dina förväntningar. Våra tre instruktörer är välutbildade inom sina sporter, har stor erfarenhet samt många egna meriter. 

Markus Jönsson - Officiell Vasaloppscoach

Markus brinner för skidor, rullskidor och konditionsidrott. Markus Jönsson har 6 gånger hamnat i topp 20 på Vasaloppet. Hans rullskiddagar på somrarna brukar vara mycket uppskattade och populära. 

En lektion är i normala fall runt 75 minuter lång och efter en uppstart så lägger instruktören upp passet efter dina önskemål. Bokning, pris & frågor kontakta våra tränare.

John Andén

Vår mest erfarna instruktör har jobbat för vårt Vasaloppscenter sedan 2011 och är mycket duktig inom multisport, vilket gör han till en utmärkt lärare inom både skidor, löpning och mtb. John Andén har bland annat SM-guld i multisport och varit med i 12 Vasalopp. 

Emma Rönn

Emma Rönn är Vasaloppscenters senaste tillskott inom instruktörerna och arbetar mest med skidåkning och löpning.