({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Mats Lind

Cykla mountainbike på Lassalyckan

Lassalyckans friluftsområde i Ulricehamn är ett riktigt sportcentrum med oändliga möjligheter för cyklister. Här finns flera mountainbike-leder, pumptrack och riktigt bra service.

MTB-leder och teknikspår

På Lassalyckan finns flera leder för MTB-cykling, samt tre stycken teknikstigar med olika tekniska svårigheter och diverse hinder.

  • Blå teknikstig 4,5 km
  • Röda teknikstig 7 km
  • Svart teknikstig 12 km

Familjevänlig anläggning

Lassalyckan är en spännande plats för alla åldrar. Cykelmässigt finns det enklare leder, samt att området är fullt av andra familjevänliga aktiviteter. På området finns även gott om grillplatser, vindskydd och andra smultronställen för picknick. 

Pumptrack

Träna din teknik och känn pulsen öka i Lassalyckans pumptrackbana.  Banan är öppen dygnet, är helt gratis att använda och passar såväl nybörjare som proffs. Det finns också ett torn och en ramp med hopp.

Allting samlat

Lassalyckan är ett Officiellt Vasaloppscenter. Här finns all service i form av gratis parkering, dusch, bastu, cykeltvätt och cykelpump. På området finns även hotell, sportbutik, gym, konstgräsplaner, ishallar, wakeboardanläggning och mycket mer.

Cykeltvätt för dig som vill göra det enkelt

Efter avslutad runda ute i spåren kan det vara mycket värt att få spola av cykeln och därför finns det en kostnadsfri cykeltvätt fri för alla att använda. Här kan du också pumpa cykelns däck. På området erbjuds det gratis parkering, dusch, bastu och omklädning i den röda byggnaden som kallas UIF stugan, strax intill parkeringen.