({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Fabrikenhuset i Gällstad.

Fabrikenhusets shopping

Mitt i Gällstad ligger Fabrikenhuset. Sedan länge har maskinerna och ylleproduktionen flyttats ut och butikerna har flyttat in. Nu är det shopping för hela familjen som gäller. Här skall det vara bra shopping på en begränsad yta och det skall dessutom vara roligt att komma hit.

Fina tröjor av ull i Ivanhoe butiken.


Stort utbud för billig peng

Med sina 1000 kvadratmeter shoppingglädje är Logofactory den största butiken i Fabrikenhuset. Här radar varumärke efter varumärke upp sig i en härlig mix av överskott, prover och ordinarie sortiment. Några av de 55 varumärkena är Replay, Tiger, 8848, Didriksson, Dry Lake och Hush Puppies. Förutom kläder har butiken också ett stort utbud av skor. Som alltid är det outlet-priser!

Gamla sticklokalen

I samma byggnad som stickmaskinerna en gång gick varma ligger nu Ivanhoebutiken. Självklart är Ivanhoes tröjor och koftorna fortfarande ”Knitted in Sweden”, produktionen har bara flyttats några gator längre bort i byn. Prisvärt då plaggen alltid säljs till lägre priser än på det ordinarie sortimentet. 

Ett par trappsteg ner finns Källaren där du kan göra riktiga fynd. Här finns tidigare års säsonger från Ivanhoe of Sweden, provplagg och andra sortering. Även kläder för barn hittar du här.

Finkläder på outlet

När det är dags för fest så är Oscar Jacobson Outlet det bästa stället att hitta både kostym, skjorta fluga eller slips. Den kunniga personalen måttar upp storlekar och modeller för att hitta den bästa kostymen för just dig!

 

Shoppa i Gällstad