({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Upptäck bygden med audioguide

Fotograf: Cykla och vandra i Sjuhärad

Digital berättare

Med audioguider, eller qr-koder som man också kan kalla det, blir du på ett spännande och lättillgängligt sätt guidad i våra omgivningar. Vi har valt ut ett nittiotal sevärdheter och platser i fem kommuner som du med hjälp av din mobiltelefon kan lyssna på och lära dig mer om. Vi vill genom dessa guider skapa ett mervärde för dig som passerar, vare sig du cyklar, vandrar eller åker bil.

Din personliga guide

Varje guidepunkt avlyssnas var och en för sig genom att enkelt scanna in QR- koden på plats med din mobil. Du får då upp en klickbar länk som enkelt tar dig till en röst som berättar om vad du ser, eller var du befinner dig! Många av dagens smartphones har detta inbyggt i kameran. En del behöver du en app, en läsare för qr-koder, till.

Vad behöver du?

  • En Smartphone

I Iphone räcker det att du öppnar din kamera och riktar den mot koden ( som om du ska ta ett kort ). Koden scannas av automatiskt och det kommer upp en klickbar länk. Klicka på den och strax får du höra en röst berätta om vad du ser eller var du är. 

Andra smartphones kan det behövas en app för att läsa koden. Ladda isåfall ned den, ( kallas ofta QR-reader eller liknande ) och scanna av koden med hjälpa av appen.