({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Herrljunga Padelcenter

Fotograf: Herrljunga Padelcenter

Här kan du spela padel i Herrljunga

Det spelas padel som aldrig förr! Här kan du hitta till anläggningar i Herrljungabygden. Det finns anläggningar både inomhus och utomhus.

Hitta till padelbanor

Padel är den snabbast växande sporten. Det senaste året har antalet padelbanor exploderat i Sverige och ännu fler finns att vänta. 

Padel är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. Planen delas av med ett nät och runt banan finns glasväggar som man kan använda sig av under spelet.

Padel spelas för det mesta som dubbel de vill säga fyra personer, men det finns också möjlighet att spela på singelbana för två personer. Det är samma räknesätt som för tennis med game och set, game räknas 15/30/40/game.

Padel är en sport som passar många och kan utövas av människor i alla åldrar utan förkunskaper.


Herrljunga Padelcenter

På Ölltorps Industriområde hittar ni Herrljunga Padelcenter, här finns tre dubbelbanor och en singelbana.

Herrljunga padecenters padelbanor är av allra högsta kvalité och alla dubbelbanor är i panoramautförande för den optimala spelupplevelsen.   

Det finns möjlighet att koppla av eller ladda upp i loungen, värma upp på cyklarna, byta om och duscha i fräscha omklädningsrum där du även hittar vår bastu.

 

Ollestad Gård Padelbana

Ollestad gård erbjuder en dubbelbana utomhus i härlig miljö. 

 I området kring Ollestad Gård kan du gå härliga härliga promenader, spela boule, ta ett dopp i sjön eller kanske testa fiskelyckan. Ollestad Gård erbjuder också boende för en trevlig, lantlig och rogivande vistelse. Här finns också möjligheten att att anordna en konferens eller möte för att tillbringa en heldag tillsammans.

Hitta tips på boende restauranger, café, aktiviteter och evenmang i Herrljungabygden