({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Herrljunga station

Fotograf: B.Saunders

Med tåg till Herrljunga och regionen runt

  • 20 sep, 2022

Herrljunga är lättillgängligt och placerat mitt i det västgötska inlandet och du tar dig lätt hit med tåg eller buss från flertalet närliggande orter och städer.

Du tar dig lätt hit med tåg från både Stockholm och Göteborg, Varberg via Borås, Uddevalla och Mariestad. Med tåg till Herrljunga tar det bara dryga 50 minuter från Göteborg och drygt två till tre timmar från Stockholm. Från Herrljunga tar du dig sedan smidigt vidare med tåg och buss till övriga orter i närområdet. Där det inte finns regelbunden busstrafik, så finns möjligheten att vardagar boka transport via Närtrafik Herrljunga.

I Herrljunga som är en tågknut finns det fina möjligheter till upplevelser vid ett kortare eller längre stopp innan du fortsätter din resa i regionen. Har du Herrljunga som slutstation är du välkommen att upptäcka en bygd som är rikt på natur- & kulturområden och vandringsleder. Tar du med dig cykeln på tåget så finns det fina möjligheter att fortsätta upptäcka bygden från cykelsadeln eller vill du vandra så finns det vandringsleder som har sin utgångspunkt med närhet till Herrljunga station.

Vill du övernatta finns Herrljunga Hotell närbeläget vid Herrljunga station samt så finns en camping vid Norra Sämsjön och flertalet stugor att hyra runt om i kommunen. Gå vidare till Boende.


Mer information om biljetter för tåg och buss hittar du här.
Till alla biljetter med Västtrafik

Västtrafik - dygnsbiljetter
Passar perfekt dig som är turist eller vill resa mycket under kort tid. Biljetten gäller i 24 eller 72 timmar från att den aktiveras på både tåg, bussar, spårvagnar och båtar. 

Västtrafik Vart vill du resa?

Närtrafik Herrljunga, Västtrafik

SJ

MTRX - Herrljunga

Gruppbokning av buss

För grupper som ska besöka Herrljunga där ni behöver en grupptransport till Herrljunga eller under er vistelse, så kan ni kika in på Bokningssajten bokabuss.nu 
Här kan ni boka en buss inom er budget som kan användas till och från destinationen men också mellan olika platser och aktiviteter under er vistelse. Du skapar en offertförfrågan via startsidan som skickas vidare till alla anslutna bussbolag som i sin tur kommer svara med en offert. Genom att använda tjänsten sparar ni in både tid och pengar då ni själva slipper ringa runt till olika bussbolag, och ni får möjlighet att jämföra erbjudanden från flera olika bussoperatörer.