({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Sjön och naturen

Upplev njutbar vandring längs Gotaleden

Gotaleden startar i centrala Göteborg, sträcker sig genom hela fyra kommuner och går i mål nära 7 mil upplevelser senare i Alingsås - självklart  passerar den Sävelången.

Gotaleden

Vandringspaket Nääs Fabriker

Upplev vandringen i omgivande leder, njut av bekvämt boende, koppla av efter en dagstur hos Nääs Fabriker. Njut av varma och kalla bad i Badhuset och avsluta dagen med en n&au...

Gotaleden

Vandringspaket Öijared Resort

Starta dagen med en frukost hos Garveriet och vandra sedan vidare till Öijared. Naturen kring Öijared är storslagen och otroligt vacker och här stannar ni för en nat...

Upplev unikt boende på Nääs Slott

Att bo på Nääs ger sinnesro och frid i själen. Njut av stillheten och naturen som ger en vacker inramning till vistelsen på Nääs. 

Floda-Nääs Sjöpromenad

Den så uppskattade sjöpromenaden upp mellan Floda och Nääs är nu upprustad och bjuder på en härlig naturupplevelse som tar dig från pendeltåget ut till slottsområdet.

Fiskevett och etikett med Staffan

Har du väl fått upp ögonen för fisket så finns det hur mycket som helst att lära sig och jakten på största fisken slutar aldrig. Som Staffan Gustrin själv beskriver det; Flugfiske är inte en hobby utan en religion!

"-Som svaret på El Camino!"

Vi träffar Hans Svensson, Lerumsbon som efter att ha vandrat delar av den kända vandringsleden, el Camino i Spanien, började fila på möjligheten att göra något liknande hemmavid. Hans intresse och engagemang ledde till ett stort samverkansarrangemang  - Gotaleden.

"- Det är som en egen savann!"

Sofie har växt upp på Öijared med skog, djur och natur tätt inpå. Jacob är mer av ett stadsbarn med ett stort djurintresse, som han själv uttrycker det. Tillsammans har Sofie och Jacob Ardenfors låtit verksamheten växa fram på Slättens Gård. De är ett av de portätt som gör Sävelången så personligt, varmt...