({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Sjön och naturen

Upplev vandringäventyret du med

Leden som startar i centrala Göteborg, sträcker sig genom hela fyra kommuner och går i mål nära 7 mil upplevelser senare i Alingsås - självklart  passerar den Sävelången.

Floda-Nääs Sjöpromenad

Den så uppskattade sjöpromenaden upp mellan Floda och Nääs är nu upprustad och bjuder på en härlig naturupplevelse som tar dig från pendeltåget ut till slottsområdet.

Fiskevett och etikett med Staffan

Har du väl fått upp ögonen för fisket så finns det hur mycket som helst att lära sig och jakten på största fisken slutar aldrig. Som Staffan Gustrin själv beskriver det; Flugfiske är inte en hobby utan en religion!

"-Som svaret på El Camino!"

Vi träffar Hans Svensson, Lerumsbon som efter att ha vandrat delar av den kända vandringsleden, el Camino i Spanien, började fila på möjligheten att göra något liknande hemmavid. Hans intresse och engagemang ledde till ett stort samverkansarrangemang  - Gotaleden.

"- Det är som en egen savann!"

Sofie har växt upp på Öijared med skog, djur och natur tätt inpå. Jacob är mer av ett stadsbarn med ett stort djurintresse, som han själv uttrycker det. Tillsammans har Sofie och Jacob Ardenfors låtit verksamheten växa fram på Slättens Gård. De är ett av de portätt som gör Sävelången så personligt, varmt...