({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Tre personer står på en utsiktsplats och tittar ut över landskapet

Fotograf: Mats Lind

Hyr cykel i Ulricehamn

Är du redo att susa fram längs våra vackra sjöar och krispiga skogspår? Då har du kommit rätt! Här hittar du de bästa cykeluthyrarna i området som kommer att få dig att trampa med ett leende på läpparna. Oavsett om du är en erfaren proffscyklist eller en nybörjare, så finns något för dig här. Slipp besväret med att dra runt på din egen cykel och låt våra fantastiska cykeluthyrare hjälpa dig att ge dig ut på ditt livs äventyr. Häng med oss och upplev Ulricehamn på två hjul - det blir en cykeltur du sent kommer att glömma!

Citybikes eller elcyklar för längre och kortare turer

Outdoor Support ser till att du har rätt utrustning inför cykeläventyret. Här hittar du citybikes och elcyklar. Cykeln levereras till Ulricehamns Turistbyrå om inget annat är överenskommet vid bokning. 

Hyr cykel hos Outdoor Support

Cykeluthyrning i centrala Ulricehamn

Vill du ta en spontan cykeltur längst banvallen och njuta av vyerna av Åsunden? Kanske vill du ta cykeln för att bada eller fiska. Det finns många guldkorn att upptäcka runt sjön. Hos Bryggan kan du hyra enklare cyklar som är perfekta för en spontan cykeltur eller äventyr längst med banvallen. 

Hyr cykel hos Bryggan

Mountainbike

Hyr en mountainbike hos 157XCC och cykla på någon av Lassalyckans fantastiska mountainbikeleder eller teknikspår. Ta dig snabbt in i hjärtat av Ulricehamns skogar och upplev naturen från sadeln.

Kontakta butiken för frågor och bokning. Bland annat erbjuds uthyrning av Ghost Lanao, Ghost Kato, Ghost Kato 24 och Lector LC. En heldag för vuxna kostar 600 kronor och för juniorer 157 kronor. Hyr du två vuxencyklar får du uthyrningen för juniorer gratis. Det går också att hyra MTB en halvdag för 400 kronor. 

Kontakta 157 XCC på: 0321 - 185 580

Hyr cykel hos 157 XCC