({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Billingecenter

- Allt under ett tak mitt i navet av Billingen

Fotograf: Tobias Andersson

Allt på ett ställe

Likt ett nav på cykelns hjul ligger Billingecenter mitt i fritidsområdet och är en lättillgänglig plats för alla som besöker Billingen. En mötesplats och samlingspunkt för alla som gillar att spendera sin fritid på berget. Härifrån har du nära till alla aktiviteter och du hittar kartor och information om närområdet. I restaurangen kan du få dig något varmt att dricka, köpa med picknick till vandringen eller mat till after skin. Här kan du även enkelt hyra utrustning för att springa, cykla, klättra eller åka skidor. Både längd och alpint.

Som ett officiellt Vasaloppscenter kan du här äta, valla, meka, duscha, basta, träna, konferera, byta om, umgås och värma dig. En plats där alla känner sig välkomna - hjärtat på Billingen Skövde. 

Toppen - Café & Mat

Husmanskost på toppen av Billingen

I Billingecenter, med bergets aktiviteter utanför fönstret, hittar du Toppen Café & Mat. En plats där äventyr möter avkoppling. Här äter du en god lunchbuffé efter träningspasset eller en gofika och pannkaksbuffé med familjen efter en heldag med äventyr på Billingen.

 

Träningsläger - Vasaloppets officiella test- och hälsopartner

Sportbutik och uthyrning - Officiell Vasaloppsbutik

Sportbutik & uthyrning

Här har du Träningskonsulten, en sportbutik med massa utrustning för löpning, alpint, längdskidor och cykel. Vill du istället hyra utrusningen på plats finns det längdskidor, thule-vagn, alpint, skridskor och cykel. Och enklare kan det inte bli då spår, isbana och backe är precis utanför dörren!

Här kan du även få hjälp att valla dina skidor, optimera din träning med testcenter och gym. Eller vill du öva på tekniken? Boka tid för coaching eller kanske plats på något av företagets träningsläger. 

 

Vallabod/Mekrum för cykel

Ingång till Vallaboden/Mekrummet hittar du på utsidan på nedre våningen, från Hotel Billingehus sett.
Här finns ett mycket effektivt luftutsug, sex vallaplatser och eluttag för vallajärn. 

Konferensrum

I Billingecenter finns konferensrum att hyra för mindre eller större möten. Rummet går att hyra i tre olika utföranden: hela rummet eller uppdelat i två mindre. (Max 50 sittande). Utrustning: projektor med duk, större skärm, wi-fi, ljud.

Erbjudande: Halvdagspaket (5-30 personer) inkl förmiddagsfika och lunch från 299 kr/person exkl moms.

Föreningar i Billingecenter

På Billingen finns många föreningar. Dessa föreningar har sin klubblokal i Billingecentret.

If Hagen Skidklubb

Föreningen har aktiva tävlande medlemmar samtidigt som det finns en del motionärer. Vi har tillgång till vallabod vid träningstillfällena. Alla är varmt...

IFK Skövde Skidor

IFK Skövde Skidklubb är en skidklubb i Skövde. Vårt motto är Breddidrott med plats för topp.

Billingen Xtrail Sportsclub

Vår filosofi är att alla ska kunna vara med, rutinerad löpare som nybörjare. Vi vässar din teknik, rörlighet, löpstyrka och mycket mer för att du ska bli en...

IFK Skövde Friidrott

IFK Skövde Friidrott är löp- & kamratföreningen dit alla är välkomna. En aktiv förening som arrangerar allt från barnloppet Proppen till Billingen Trail Marathon.