({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Lägg till ditt evenemang

Är du arrangör och har ett evenemang du vill få med i Skövdes evenemangskalender? Läs igenom riktlinjerna nedan, fyll i formuläret och tryck på skicka. Tack för att du bidrar med ditt evenemang!

Innan du börjar

  • Kontrollera att du använder webbläsaren Google Chrome. Den fungerar allra bäst ihop med formuläret.
  • Evenemangen ska vara öppna för allmänheten och följa vår evenemangspolicy.

 

Texten

Tänk på att skriva inspirerande med besökaren i åtanke. Berätta så mycket du kan om ditt evenemang så det är lätt för besökaren att skapa sig en bild av evenemanget. 

Bilden

  • ska illustrera evenemanget.
  • får inte innehålla text eller loggor.
  • kan vara max 3 MB. 
  • ska vara i liggande format.
  • ska få kunna användas i Upplev Skövdes kanaler för att marknadsföra evenemanget (som till exempel sociala kanaler, digitala skärmar)

Vi rekommenderar att toppbilden som minst har måtten 1200 x 500 px. Bilden kommer att skalas om beroende på vilken skärm som används. 

Publicering

Evenemanget granskas och godkänns inom 2-3 arbetsdagar, eller längre tid vid hög arbetsbelastning. Vi arbetar så snabbt vi kan för att publicera ditt evenemang. Vid frågor, maila till info@upplevskovde.se

Next Skövde förbehåller sig rätten att neka publicering av evenemang som inte följer vår evenemangspolicy.

Ps. Det går även bra att publicera aktiviteter i evenemangsformuläret. De syns i fliken bredvid evenemang i kalendern. Exempel på en aktivitet kan vara guidade visningar, yogahelger, matlagningsaktiviteter, kurser, båtturer eller ledarledda friluftsaktiviteter såsom vandringsturer, cykling och paddling.