({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Boende på Billingen

    Billingens Stugby & Camping

    Fotograf: André Nordblom

Stanna längre och upplev mer

Förläng din vistelse och boka övernattning på Billingen! Välj mellan hotell eller stuga i direkt anslutning till Billingens utbud eller centrumnära boenden bara en kort busstur från berget. Boka boende och utöka den där härliga dagen till en hel helg att njuta av tillsammans.

 

Billingens Stugby & Camping

Vackert beläget med naturen som granne ligger Billingens stugby & camping. Här bor du i uppvärmd stuga omgiven av hela Billingens utbud med bland annat vandringsleder, pumptrackbana, skogsmullerike och cykelspår runt knuten. Här passerar även skidspåret precis utanför campingens entré och det är bara att hoppa i längdskidorna och ge dig ut på en runda i Billingens skogar.


Läs mer och boka

Hotel Billingehus - Renoveras

 Hotellet är beläget på kanten av berget med en storslagen panoramautsikt över Skövde med omnejd. En perfekt utgångspunkt för att uppleva Billingen och Skövde.

1 mars 2022 välkomnade vi Lotus Hotel Group till Billingen och Billingehus. Nu pågår en omfattande renovering - gammalt restaureras och nytt adderas.
Hotell Billingehus hade öppet under SM-veckan i Skövde 2023 och har nu stängt för att  fortsätta renoveringen. 
Öppnar sommaren 2023

 

Läs mer om Billingehus

Vad händer på Billingehus?

Äntligen! Nu väntar nya tider för Skövdes landmärke Billingehus. Efter några år i dvala väcker nu de nya ägarna, Lotus Hotel Group, liv i den unika byggnaden som blickar ut över Skövde högst upp på Billingen.


Bo i centrum - ta bussen till berget

Bara 3 kilometer från Billingen ligger Skövde centrum med ett brett utbud av restauranger, shopping och kulturupplevelser. Få det bästa av två världar och kombinera dina äventyr på berget med övernattning i centrum. Med bussen tar du dig sedan lätt som en plätt upp till Billingen på bara 13 minuter. 

 

Scandic Hotel Billingen

Bo anrikt mitt i centrum nära nöjesliv, shopping och resecentrum så att du enkelt kan ta bussen till Billingen.

En man sitter på en stol i hotellreception och får hjälp av personal att checka in. I backgrunden syns del av matsalen där två personer sitter och samtalar.

Clarion Collection Hotel Majoren

Ett gemytligt hotell i centrala Skövde. På Majoren bor du i en anrik miljö, delvis inhyst i en societetsvilla från förra sekelskiftet. 

Skövde Vandrarhem som ligger i en gul sekelskiftesvilla med vit snickarglädje.

Skövde vandrarhem

I en charmig sekelskiftesvilla ligger Skövde vandrarhem med närhet till centrum, resecentrum och vackra Boulognerskogen med sagolika träd och konstgjord badsjö.

Två sängar med turkosa överkast står intill varandra inne på ett hotellrum. Framför sängar står även ett skrivbord med en orange stol.

Quality Hotel Prisma

Här bor du i moderna hotellrum intill vackra Boulognerskogen och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shopping och restauranger. 

Västerhöjdsgårdens Bed & Breakfast

Hemtrevligt och mysigt B&B som centralt i Skövde. Med bara 400 meter till centrum har detta boende ett perfekt utgångsläge för att upptäcka Skövde och Bill...

Hotell Skövde

Här har du nära till allt som Skövde har att erbjuda. Mitt emot ligger resecentrum där du enkelt tar dig vidare med bussen till aktiviteterna på Billingen. 

 


Har du andra önskemål på boende när du besöker Billingen?

Visa mig fler boenden i Skövde