({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

OBS! Restaurang Toppen är stängd tillsvidare.

Boende på Billingen

Fotograf: André Nordblom

Stanna längre och upplev mer

Förläng din vistelse och boka övernattning på Billingen! Välj mellan hotell eller stuga i direkt anslutning till Billingens utbud eller centrumnära boenden bara en kort busstur från berget. Boka boende och utöka den där härliga dagen till en hel helg att njuta av tillsammans.

Hotel Billingehus

Öppna fönstret och se ut över Skövde och den västsvenska naturen. Kliv in till en varm och vacker hotellmiljö där både avkoppling och aktivitet råder. Hotellrummen har hög mysfaktor och du kan välja bland olika rumskategorier med varierande storlek och egenskaper. Utanför husknuten väntar ett berg av upplevelser, året runt. 

I juni 2023 öppnade Billingehus upp del för del av hotellrum, restaurang, bar och bistro efter en omfattande renovering. Till sommaren 2024 invigs hotellets spa och till årsskfitet 2024/2025 välkomnas de första gästerna till den nybyggda eventdelen som ritats av Gert Wingård.

Läs mer och boka Billingehus

Billingens Stugby & Camping

Vackert beläget med naturen som granne ligger Billingens stugby & camping. Här bor du i uppvärmd stuga omgiven av hela Billingens utbud med bland annat vandringsleder, pumptrackbana, skogsmullerike och cykelspår runt knuten. Här passerar även skidspåret precis utanför campingens entré och det är bara att hoppa i längdskidorna och ge dig ut på en runda i Billingens skogar.


Läs mer och boka Billingens Stugby & Camping

Paketerbjudanden

Ibland vill man bara att det ska vara enkelt! Boka, kom och upplev!


Bo i centrum - ta bussen till berget

Bara 3 kilometer från Billingen ligger Skövde centrum med ett brett utbud av restauranger, shopping och kulturupplevelser. Få det bästa av två världar och kombinera dina äventyr på berget med övernattning i centrum. Med bussen tar du dig sedan lätt som en plätt upp till Billingen på bara 13 minuter. 

 

Scandic Hotel Billingen

Bo anrikt mitt i centrum nära nöjesliv, shopping och resecentrum så att du enkelt kan ta bussen till Billingen.

En man sitter på en stol i hotellreception och får hjälp av personal att checka in. I backgrunden syns del av matsalen där två personer sitter och samtalar.

Clarion Collection Hotel Majoren

Ett gemytligt hotell i centrala Skövde. På Majoren bor du i en anrik miljö, delvis inhyst i en societetsvilla från förra sekelskiftet. 

Skövde Vandrarhem som ligger i en gul sekelskiftesvilla med vit snickarglädje.

Skövde vandrarhem

I en charmig sekelskiftesvilla ligger Skövde vandrarhem med närhet till centrum, resecentrum och vackra Boulognerskogen med sagolika träd och konstgjord badsjö.

Två sängar med turkosa överkast står intill varandra inne på ett hotellrum. Framför sängar står även ett skrivbord med en orange stol.

Quality Hotel Prisma

Här bor du i moderna hotellrum intill vackra Boulognerskogen och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shopping och restauranger. 

Västerhöjdsgårdens Bed & Breakfast

Hemtrevligt och mysigt B&B som centralt i Skövde. Med bara 400 meter till centrum har detta boende ett perfekt utgångsläge för att upptäcka Skövde och Bill...

Hotell Skövde

Här har du nära till allt som Skövde har att erbjuda. Mitt emot ligger resecentrum där du enkelt tar dig vidare med bussen till aktiviteterna på Billingen. 

 


Har du andra önskemål på boende när du besöker Billingen?

Visa mig fler boenden i Skövde