({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Boende på Billingen

    Timmerstugor på rad. I bakgrunden syns en skidåkare som glider förbi i det närliggande skidspåret.

    Fotograf: ALEXANDER ARNHOLM

Stanna längre och upplev mer

Förläng din vistelse och boka övernattning på Billingen! Välj mellan hotell eller stuga i direkt anslutning till Billingens utbud eller centrumnära boenden bara en kort busstur från berget. Boka boende och utöka den där härliga dagen till en hel helg att njuta av tillsammans.

 


❄ Vinterns boendepaket på Billingen ❄

 

Billingens Stugby & Camping

Vackert beläget med naturen som granne ligger Billingens stugby & camping. Här bor du i uppvärmd stuga omgiven av hela Billingens utbud med bland annat vandringsleder, skridskobana, skogsmullerike och skidbacke runt knuten. Här passerar även skidspåret precis utanför campingens entré och det är bara att hoppa i längdskidorna och ge dig ut på en runda i Billingens skogar.

Psst! Under vecka 1-6 samt vecka 8-9 2022 får du 20 % rabatt vid bokning av tre nätter eller mer när du bokar stuga för dig och din familj eller för kompisgänget (gäller ej företagsbokningar).

Läs mer och boka

First Hotel Billingehus

Skäm bort dig själv och familjen med en hotellövernattning på Billingen. Här vaknar ni upp med vinterns aktiviteter precis utanför dörren. Tillbringa dagarna i skidspåret, i slalombacken, på isen, i pulkabacken eller på äventyr i skogen. Hotellet är beläget på kanten av berget med en storslagen panoramautsikt över Skövde med omnejd. En perfekt utgångspunkt för att uppleva vintern på Billingen. Dessutom serverar hotellet våfflor varje dag mellan 11.00-18.00.

Psst! Under vecka 3-5 samt 8-9 2022 kan du boka familjepaket från 990 kr.
I paketet ingår övernattning, frukostbuffé, picknickpåse, inträde till SPA, gym och gratis parkering. Gäller för 2 vuxna och 2 barn. 

Läs mer och boka


Bo i centrum - ta bussen till berget

Bara 3 kilometer från Billingen ligger Skövde centrum med ett brett utbud av restauranger, shopping och kulturupplevelser. Få det bästa av två världar och kombinera dina äventyr på berget med övernattning i centrum. Med bussen tar du dig sedan lätt som en plätt upp till Billingen på bara 13 minuter. 

 

Scandic Billingen

Bo anrikt mitt i centrum nära nöjesliv, shopping och resecentrum så att du enkelt kan ta bussen till Billingen.

Clarion Collection Majoren

Ett gemytligt hotell i centrala Skövde. På Majoren bor du i en anrik miljö, delvis inhyst i en societetsvilla från förra sekelskiftet. 

Skövde vandrarhem

I en charmig sekelskiftesvilla ligger Skövde vandrarhem med närhet till centrum, resecentrum och vackra Boulognerskogen med sagolika träd och konstgjord badsjö.

Quality hotel Prisma

Här bor du i moderna hotellrum intill vackra Boulognerskogen och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shopping och restauranger. 

Västerhöjdsgårdens bed & breakfast

Hemtrevligt och mysigt B&B som centralt i Skövde. Med bara 400 meter till centrum har detta boende ett perfekt utgångsläge för att upptäcka Skövde och Bill...

Hotell Skövde

Här har du nära till allt som Skövde har att erbjuda. Mitt emot ligger resecentrum där du enkelt tar dig vidare med bussen till aktiviteterna på Billingen. 

 


Har du andra önskemål på boende när du besöker Billingen?

Visa mig fler boenden i Skövde