({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Klättra på Billingen

Fotograf: Tobias Andersson

Klättra bland trädtopparna

Ta med familjen eller kompisgänget på ett 2,5 timmes äventyr där du genom att klättra från plattform till plattform, 14 meter upp bland trädtopparna, balanserar på träbokstäver, svingar dig i nät och i linbanor, får utmana dig själv och din höjdrädsla. 

Höghöjdsbanan består av fem olika banor eller zoner som de kallas – alla med olika svårighetsgrad. Man behöver inte vara vältränad eller ha testat på höghöjdsbanor innan, men lite mod kan trots allt behövas!

 

Klättra utmed bergskanten

Prova på topprepsklättring med guide - för både nybörjare och avancerade deltagare. Perfekt för dig som gillar utmaningar eller kanske söker en naturupplevelser utöver det vanliga.

Vid topprepsklättring är klättraren säkrad uppifrån med rep och kan därför i princip inte falla alls. Så fort du släpper taget från väggen fångas du upp av din säkringsperson som bromsar fallet direkt.

 

Barmark på Billingen!

Upptäck ett berg fullt med aktiviteter för både stora och små - en plats för lek, äventyr och härliga naturupplevelser där du kan göra allt från att klättra, cykla, vandra, bada, traillöpning, fiska och mycket mer. Upplev en plats att återvända till gång på gång. Med familjen, vänner eller en stund för dig själv.