({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Två män cyklar på mountainbike i skogen

Cykla

på Billingen Skövde

Fotograf: Mattias Nilsson/Skövde kommun


Cykla på Billingen

Vad sägs om att uppleva Billingens skogar från cykelsadeln? På Billingen finns drygt 25 kilometer långa mtb-spår, två asfalterade pumptracks, en kul teknikpark och det utmanande endurospåret Homerun. Under de kommande åren kommer vi utveckla cyklingen på Billingen med en större mängd maskin- och handbyggda mtb-spår för alla, från nybörjaren på sin lilla 16” cykel till de mer avancerade cyklisterna som söker adrenalin och spänning bakom cykelstyret.

Välkommen att utforska berget på två hjul!NYHET: Nu bygger vi nya cykelleder!

Nu är det äntligen dags att sätta spade och skopa i marken för att skapa roligare och mer tillgängliga MTB-leder på Billingen Skövde. Med start måndagen den 24 april och med fortsättning under 2023 och 2024 kommer det att skapas flera nya attraktioner i cykelväg. Totalt är det sex olika satsningar inom cykel som nu görs på Billingen Skövde.

Bakhjulet och tramporna på en mountainbike

Cykelturer på varierat underlag

Den växande trenden gravel får allt fler att upptäcka charmen med träningspass på stigar och grusvägar. Billingen fyller dessa behov med råge. 

Cykla Mountain Bike vid Lassalyckan

Familjecykling

Det finns mer på Billingen än svett och mjölksyra – testa någon av våra cykelturer skapade för lugnare cykling. 

Landsvägscykling i Västsverige

Landsvägscykling

Njut av längre cykelturer med racern på de vackra småvägarna runt Billingen. I området finns allt från platta temposträckor till kuperade rundor.

 

 

Bra att veta