({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Surfviken Camping, Bed & Breakfast

Fotograf: Amplifyphoto/ Markus Holm

Du har säkert hört om glamping förut, en upphottad version av camping där du i stället för att rodda med liggunderlag, sovsäck och myggnät kan kliva rakt in bekvämlighetens boning. Här skriver vi om vart du kan prova på att vältra dig i lyxig camping.

Surfvikens gemytliga glampingtält
Surfviken i Stenungsund har allt du kan önska dig för en lyckad semester i glampingens tecken. Tältet ligger lagom avsides på ett trädäck med utsikt över havet i ett skogsbryn ca 50 meter nedanför deras B&B. I tälten finns massor av bekvämligheter såsom el, kylskåp och värme, toaletter & dusch finns i huvudbyggnaden. Här finns också ställplatser för husbil eller husvagn, tältplats och möjlighet att hyra tältutrustning. Om du föredrar att bo mellan 4 väggar och under ett tak finns mysiga stugor och en superfin B&B att check in i. 

Surfviken erbjuder också en drös av roliga semesteraktiviteter, du kan hyra cyklar, SUP eller kajak, utmana familjen i minigolf eller varför inte käka en god lunch och slumra en stund i hängmattan?

 

 

Rofylld glamping på Tofta Retreat
Tofta Retreat i Kungälv är havet och skogen din granne och lugnet din vän, här glampar du i mindfulness med aktiviteter som yoga, meditation och vandring i Tofta naturreservat på menyn. Mysigt möblerade tält med gångavstånd till kursgården där du hittar toaletter och dusch.
Här kan du boka retreatpaket med kurser, matpaket och boende. Här finns också mysiga stugor, delad sovsal och enkelrum. Komplettera din totala relax med bubbelpool under bar himmel, bastu och go mat.

 

Marstrand Familje-Glamping
Marstrands Familjecamping kan hela familjer semestra i ett ombonat glampingtält. Med plats för fyra kan du och hela gänget spendera några nätter på denna natursköna plats. Under dagarna kan ni med fördel besöka Marstrandsön bara en kort färjetur bort, vandra runt ön och besöka Carlstens fästning. Eller varför inte spela några rundor äventyrsgolf på campingens bana.Campingen har även ställplatser och stugor.