({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Linnea Johansson

1. Våga Vinterbada!

Känslan av att övervinna naturens utmaningar med ett leende på läpparna - det är vinterbadning i ett nötskal! Bli ett med isvaken och låt kylan ge dig den energikicken du aldrig visste att du behövde.

2. Vinterns mysigaste caféer

Att rosig om kinderna kliva in på ett mysigt fik där det dofta att nygräddade bakverk och rykande hett kaffe är äkta vardagslyx. Ta en utflykt till traktens trevligaste traktörer, besök alla fantastiska fik i södra Bohuslän!

3. Vässa grillorna

Packa med dig hela härliga familjen och spendera en dag med att glida fram på isen i södra Bohusläns ishallar eller istäckta insjöar & hav. På Tjörns ishall och Kungälvs ishall - Oasen, finns möjligheten att åka skridskor under hallarnas allmänna åkning! Så spänn fast dig och glid in i vintern som en vinnare!

4. Vintervandra i vidunderlig natur

Låt dig svepas in i en sagolik vy av frostklädda träd och gnistrande vattendrag, utforska de slingrande kuststigarna eller de vidsträckta skogarna som finns utspridda i hela södra Bohuslän. Utefter stigarna finns vindskydd, eldstäder och utsiktsplatser så passa på att ta med dig picknickväskan och fånga dagen i naturen!

5. Förkovra dig i kultur

Nordiska Akvarellmuseet på Tjörn har alltid häftiga utställningar, just nu är det "Psykologiska rum".  På Orust hittar du Kulturhuset Kajutan som fyller konsthallen på övervåningen med massor av fin konst året om.

6. Övervintra i södra Bohuslän

Unna dig ett par dagar av avkoppling på något av södra Bohusläns härliga hotell, checka in på ett fräscht rum, käka en vällagad middag och låt dig bli omhändertagen ett par dagar. Finns det något bättre än en framdukad hotellfrukost?