({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Jul i Ulricehamn

Fotograf: Emma Ekstrand

Upplev julen i Ulricehamn

För de flesta av oss är julen lika magisk nu som när vi var små. Gnistrande ljus, doften av pepparkakor, stämningsfulla julmarknader, konserter med tindrande toner och julbord med vinterns smaker. Här hittar du allt du behöver för att få den rätta julstämningen i Ulricehamn.

 

Julbord för alla smaker

Låt årets julbord bli en fantastisk upplevelse för er. Njut av god mat och härlig julstämning på något av alla julbord i Ulricehamn. Här hittar ni traditionella julbord, men även julbord med nya smakupplevelser. Kom i rätt stämning med ett julbord.

 

Julbord i Ulricehamn

 

Julmys på gågatan

ULRICEHAMN CITY. Här väntar en underbar julstad med mängder av juleljus, gott fika och en oslagbar atmosfär. Planera ett besök, passa på att köpa dina julklappar och upplev julen i centrala Ulricehamn. 

ÖPPETTIDER. Den 27 november slår gågatan upp dörrarna för julen. Extraöppet alla dagar fram till jul. Lördagar 10:00-16:00, söndagar 12:00-16:00.

Avvikelser förekommer och vill du vara säker på att butiken som du ska besöka är öppen, kontakta dom direkt.

Gör julshoppingen till ett nöje

Ge din julshopping en personlig touch i Ulricehamn. Upptäck butiker med hållbart mode, handgjorda lokala produkter och prisvärda second hand-fynd. Här hittar du allt från nytt, till antikt. 

Presentkort

Gåvan som passar alla

Önskelistor som aldrig dyker upp, personer som redan har allt och föräldrarna som inte vill ha något. Lugn, vi har lösningen - Ge bort ett presentkort i julklapp. En god middag, ett träningspass med en instruktör, en avslappande spabehandling eller något annat som personen längtat efter en lång tid.

Genom att köpa presentkort stöttar du också en lokal företagare. 

Magiska julkonserter och andra mysiga aktiviteter

En julkonsert eller ett julevenemang kan var ett mycket stämningsfullt och vackert sätt att möta julen på. Här har vi samlat de många julkonserter, musikevenemang och andra aktiviteter som ges om i Ulricehamn i jul. Njut av stämningen och julkänslan i Ulricehamn.

 

Hitta fler julevenemang