({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Bo nära till skidåkning

Fotograf: Emma Ekstrand

Vi skapar vinter i Ulricehamn

Ulricehamn är en mysig småstad som bjuder in till härliga vinteraktiviteter. Njut av en skön semester tillsammans med närhet till god mat, stadsliv och bra skidåkning. Här finns gott om boendemöjligheter om ni vill testa på skidor under en helg.

Bo granne med skidspåren

Hotell Lassalyckan

Hotell Lassalyckan i Ulricehamn är ett modernt hotell för dig som vill kombinera sportiga aktiviteter med skön avslappning och god mat. Njut av härliga vinterdagar med Lassalyckans fantastiska anläggning precis utanför dörren.

 

Vinterpaket på Hotell Lassalyckan

Nära till allt i hjärtat av Ulricehamn

Hotell Bogesund

Mitt i hjärtat av Ulricehamn hittar du Hotell Bogesund. Här bor du centralt med närhet till den charmiga småstaden med shoppinggator, mysiga caféer och en förföriskt vacker strandpromenad längst sjön Åsunden. Du når längdskidåkningen på Lassalyckan eller den alpin anläggningen Ulricehamn Ski Hike and Bike på några minuters bilfärd.

 

Boka boende på Hotell Bogesund

Bo bekvämt och privsvärt med nära till vinteräventyr

Hotell Nyboholm

Vid norra infarten till Ulricehamn, ligger Hotell Nyboholm. Som gäst har du nära till mängder av aktiviteter och äventyr. Boendet ligger nära både den alpina skidanläggningen och längdskidåkning på Lassalyckan. Här bor du bekvämt och prisvärt – med närhet till skidor, vinteräventyr och centrum.

 

Läs mer och boka

Vackert boende på landsbygden

Årås Säteri & Trädgårdar

Årås Säteri & Trädgårdar ligger mycket vackert ute på landsbygden i Ulricehamns östra del. Här bor du i ett mysigt och bekvämt vandrarhem där du kan få ro och avkoppling efter en dag i skidspåren på Lassalyckan eller i slalombackarna på Ulricehamn Ski Hike and Bike.

Läs mer och boka

Paket och boendetips för skidsemestern

Sugen på en skidsemester eller ett vinteräventyr? Här finns tips på boenden och färdiga paketerbjudanden för hela familjen med närhet till skidbacken och skidspåren. Smidigare kan det knappast bli!