({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Två Skidåkare i fullt fart

    Längdskidåkning på Lassalyckan - Allt du behöver veta inför din skidupplevelse i längdspåret

    Fotograf: Mats Lind

Södra Sveriges bästa skidåkning?

 

Åka längdskidor är en riktigt klassisk vinteraktivitet som dessutom passar de flesta. Lassalyckan i Ulricehamn är en familjevänlig skidanläggning med gångavstånd till boende, uthyrning, inomhusaktiviteter och värmestuga. Tag chansen att besöka en världscuparena, här finns spår för både nybörjare och världselit.

 

Se Lassalyckan här och nu med hjälp av webkameran 

 

 

Längdskidåkning på Lassalyckan

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Här finns också bra möjligheter till både fikapauser och korvgrillning. Spårkort och skiduthyrning finns direkt intill spåren, liksom hotell och sportbutik och värmestuga.

 

Lassalyckan kan sedan 2017 titulera sig som en världscuparena efter att världseliten i längdskidor gästade området. Även 2019 och 2021 har det arrangerats världscup här som alltid har hamnati topp vad det gäller besökssiffror och nöjdhet hos både publik och deltagare.

 

Bo granne med skidspåren

Hotell Lassalyckan ligger i direkt anslutning till skidspåren och här finns både familjerum med eget pentry och vanliga dubbelrum. Vägg- i vägg finner ni ett fullt utrustat nybyggt gym, sportbutik och padelhall. 

 

Fler boenden och färdiga paket

Endast fem minuter från längdskidanläggningarna väntar den charmiga småstaden med shoppinggator, mysiga caféer och en förföriskt vacker strandpromenad längs sjön Åsunden. Här finns fler hotell och boenden som Hotell Bogesund, Hotell Nyboholm och Skotteksgårdens Camping & Stugby. Du kan också boka ett färdigt skidpaket där det ofta ingår spårkort, mat och annat som gör det enklare för dig.
Boka ett skidpaket

Tränar du inför Vasaloppet?

Var är bättre att träna inför Vasaloppet än på ett officiellt Vasaloppscenter. Här finns både skidspår, intruktörer, boende och utrustning samlat.