({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Längdskidåkning

Allt du behöver veta inför din skidupplevelse i längdspåret på Lassalyckan

Fotograf: Emma Ekstrand

Södra Sveriges bästa skidupplevelse

Lassalyckan i Ulricehamn är en familjevänlig skidanläggning med gångavstånd till boende, uthyrning, inomhusaktiviteter och värmestuga. Här finns spår för alla nivåer, från nybörjare och motionärer till elitåkare. Njut av upp till 20 kilometer preparerade skidspår på en världscupsarena i världsklass. Välkommen till en magisk naturupplevelse i Södra Sverige.

Längdskidåkning på Lassalyckan

Lassalyckan är ett officiellt Vasaloppscenter med boende, instruktörer, hög service och givetvis skidspår i toppklass för både klassisk skidåkning och skate. På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Här finns också bra möjligheter till både fikapauser, korvgrillning och andra vinteräventyr. Spårkort och skiduthyrning finns direkt intill spåren, liksom hotell och sportbutik och värmestuga.

Boende nära skidspåren

Ulricehamn är en mysig småstad som bjuder in till flera härliga vinteraktiviteter. Njut av en skön semester eller en skidweekend med närhet till god mat, stadsliv och bra skidåkning. Här finns gott om boendemöjligheter om ni vill testa på skidor under en helg. 

Mer att upptäcka

Ulricehamn är en av Sydsveriges ledande skidorter. Förutom en längdskidsåkningsarena av världklass finns också en riktigt fin alpin anläggning. Du tar dig mellan arenorna på 10 minuter.