({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Skidorten Ulricehamn. Bilden är uppdelad i två sektioner, på ena halvan åker ett gäng längdskidor och på andra halvan åker tre barn slalom.

SÖDRA SVERIGES LEDANDE SKIDORT

Oavsett om du är nybörjare i skidbacken, tränar längdskidor på elitnivå eller vill ta med barnen på en första skidsemester är du välkommen till Ulricehamns två kompletta vintersportanläggningar.

Längdskidåkning på Lassalyckan

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Här finns också bra möjligheter till både fikapauser och...

Ulricehamn Ski Center

Ett av de bästa och populäraste ställena för vintersport i södra Sverige. Här hittar du en komplett vintersportanläggning med sju nedfarter och bra skidåkning...

Enkelt för barnfamiljen

Att åka skidor i Ulricehamn är lätt. Visste du till exempel att man kan boka både liftkort och utrustning online? Eller att frusna tår snabbt värms upp i Lassalyckans bastu och värmestuga?

Ishallen

Är det första gången på skridskor eller behöver du slipa på piruetten? I ishallen vid Lassalyckan kan du åka skridskor på allmänna öppettider oavsett kunskap.

Världscupen i längdskidor 2021

16-17 januari 2021 är det äntligen dags igen. FIS Cross-Country World Cup återvänder till succéarenan Lassalyckan och Ulricehamn för tredje gången. Sprint är det som nu står på schemat. Det utlovas högt tempo och snabba åkare.