({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Vi skapar vinter i Ulricehamn

    Fotograf: Rolf Zetterberg

Ulricehamn Ski Center – komplett vintersportanläggning

Ett av de bästa och populäraste ställena för vintersport i södra Sverige. Här hittar du en komplett vintersportanläggning med sju nedfarter och bra skidåkning för hela familjen.

Längdskidåkning på Lassalyckan

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Här finns också bra möjligheter till både fikapauser och korvgrillning. Ta chansen att åka på en världscuparena!

Årets nyheter på Ulricehamn Ski Center

Den stora nyheten blir Björnbuseland där Björnbusen finns att gosa med i backen. Björnbusen har bott i Branäs sedan tidigt 2000-tal och i Kungsberget sedan 2010. I år flyttar han söderut till Ulricehamn Ski Center. Liftkort och utrustning kan du köpa och boka online, så att ni snabbt kommer ut i backen och kan njuta av dagen! Ni kommer även se en ny kiosk och toalett vid barnområdet.

Vinter i Ulricehamn

I Ulricehamn kan ni njuta av vintern både i längdskidspåren och i slalombacken. Här finns välpreparerade spår och backar för hela familjen.

Vinterferie

Ulricehamn er i kraft af sin højdemæssige placering og sit kuperede terræn blevet et af Sydsveriges mest attraktive vintersportssteder. Byen og området tilbyder vinterturister et varieret udbud af både indendørs og udendørs aktiviteter. Her kan I opleve skisport, når den er bedst – og sjovest! Beliggenheden bare 1 time fra Göteborg. Når man rejser fra Danmark er det muligt at være på ski i Ulricehamn på under fire timer.

Ishallen

Är det första gången på skridskor eller behöver du slipa på piruetten? I ishallen vid Lassalyckan kan du åka skridskor på allmänna öppettider oavsett kunskap.

Västgötaloppet

Västgötaloppet är ett av Sveriges äldsta långlopp på skidor. Seedningsgrundande till Vasaloppet och TjejVasan. Kom och upplev skidfesten på Lassalyckane i Ulricehamn du också!

Lassalyckan är en världscuparena!

Lördag och söndag 21-22 januari 2017 hände det - världscupen i längdskidor. Det blev en riktig folkfest med aktiviteter under hela veckan för både stora och små. Gör som världseliten i längdskidåkning - hitta bästa glidet i Ulricehamn!

Destination