({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Toppbild format

Välkommen!

Vad roligt att du funderar på att besöka Västsverige. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar besöksnäring, både för dig som gäst och för de som bor här året om. Vi hoppas att du som besöker oss vill bidra genom att göra ditt besök så hållbart som möjligt. På den här sidan hittar du massor av information och inspiration inför ditt besök i Västsverige.

  1. hej 
  2. eh
  3. sdbdf 
  4. daf fda 

sFBGFS 

  • dafbfdagb ga
  • sdv
  • swv
  • erfv

5 tips på hur du gör semestern mer hållbar

Förläng vistelsen, välj hållbara transporter eller besök oss "off season". Det är några av tipsen för dig som vill semestra så hållbart som möjligt.

Välj ett hållbart resande

Som turist är själva transporten till och inom resmålet en av de största miljöbovarna. Tänk därför på att välja ett så hållbart resealternativ som möjligt. Här hittar du tips på färdmedel till och inom Västsverige. 

Säsongens upplevelser

I Västsveriges variationsrika natur kan du uppleva roliga äventyr till fots, från cykeln eller kajaken. Här hittar du även tips på njutbara matupplevelser, hållbara sevärdheter och paketerade äventyr – allt efter vad säsongen erbjuder.

Vinterbadspaket på Hällsnäs

FEBRUARI. Längst ut på ett näs, mitt ute i sjön Långenäs, hittar du Hällsnäs. Här bor du gott och njuter av god mat och uppfriskande bad i en naturskön herrgårdsmiljö nära Göteborg.

  • I paketet ingår: Övernattning i del av dubbelrum, vinterbad och värmande fikakorg, 2-rätters supé, frukostbuffé, fri parkering samt WiFi.

Destinationer i Västsverige

Västsverige är ett stort geografiskt område som rymmer otroligt många olika typer av platser, alltifrån små fiskebyar till större städer. Här hittar du länkar till alla besökssidor i Bohuslän, Dalsland, Västergötland och staden Göteborg.