Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Kvinna vid tält i Bohuslän

    Vandra i Västsverige

Vandrare på Kuststigen

Vandra i Västsverige

Att vandra i Västsverige är en fascinerande naturupplevelse. Upptäck Bohusläns kustmiljöer, vildmarken i Dalsland och Västergötlands historiska kulturlandskap, i kombination med lokalproducerad mat och charmiga boenden.

Bohusleden

Bohusleden

Bohusleden i Västsverige är en klassisk vandringsled som med sina 34 mil sträcker sig från Strömstad i norr till Lindome i söder.

Vandrare på Kuststigen

Kuststigen

Kuststigen är en av de häftigaste vandringlederna i Västsverige. Den sträcker sig från Tjörn i söder längs västkusten hela vägen upp till Oslo. Flera av etapperna går ute på Bohusläns öar.

Vandrare längst Pilgrimsleden

Pilgrimsvandra

Att vandra som pilgrim är en gammal företeelse som finns i hela världen. Två av Sveriges vackraste pilgrimsleder går genom västsvenska urskogar och historiska kulturmarker.

Gotaleden

Gotaleden

Gotaleden är en 71 kilometer lång vandringsled mellan Göteborg och Alingsås i Västsverige. Vacker natur, stadsnära depåstopp och närhet till tågstationer karaktäriserar leden.

Sjuhäradsleden

Sjuhäradsleden är en 14 mil lång vandringsled genom skiftande miljöer och vacker natur med många sevärda platser. Du vandrar på varierande underlag genom skogsmark, jordbrukslandskap och städer.

Båtluffa till fina vandringsleder

Att båtluffa är det perfekta sättet att upptäcka den bohuslänska skärgården. Spendera några fantastiska dagar bland saltstänk, kobbar och skär och vandra bland...

Paddla i Dalslands sjöar

Tillbaka till naturen, Dalsland

I Dalsland finns alla förutsättningar att kunna ge dig en rejäl boost av både återhämtning och välbefinnande. Naturen är orörd och upplevelserna är genuina.

Naturupplevelser

Du som är på jakt efter spännande naturupplevelser har verkligen hittat rätt hos oss i Västsverige. Här finns Europas närmaste vildmark i Dalsland, Bohusläns...