Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Vandrare i Västsverige

    Vandra i Västsverige

Bo med vandringsleder runt knuten

Njutvandra i Västsverige. Kombinera vandring i vackert landskap med övernattning på mysigt boende. Här hittar du tips på boenden utmed några av Västsveriges...

Sommar i den Bohuslänska skärgården

Hitta din favoritled

Att vandra i Västsverige är en fascinerande naturupplevelse. Upptäck Bohusläns kustmiljöer, vildmarken i Dalsland och Västergötlands historiska kulturlandskap, i kombination med lokalproducerad mat och charmiga boenden.

Vandrare längst med Bohusleden

Bohusleden

Bohusleden i Västsverige är en klassisk vandringsled som med sina 34 mil sträcker sig från Strömstad i norr till Lindome i söder.

Vandrare på Kuststigen

Kuststigen

Kuststigen är en av de häftigaste vandringlederna i Västsverige. Den sträcker sig från Tjörn i söder längs västkusten hela vägen upp till Oslo. Flera av etapperna går ute på Bohusläns öar.

Vandrare i Västsverige

Pilgrimsvandra

Att vandra som pilgrim är en gammal företeelse som finns i hela världen. Två av Sveriges vackraste pilgrimsleder går genom västsvenska urskogar och historiska kulturmarker.

Gotaleden

Gotaleden

Gotaleden är en 71 kilometer lång vandringsled mellan Göteborg och Alingsås i Västsverige. Vacker natur, stadsnära depåstopp och närhet till tågstationer karaktäriserar leden.

Sjuhäradsleden

Sjuhäradsleden är en 14 mil lång vandringsled genom skiftande miljöer och vacker natur med många sevärda platser. Du vandrar på varierande underlag genom skogsmark, jordbrukslandskap och städer.

Båtluffa till fina vandringsleder

Att båtluffa är det perfekta sättet att upptäcka den bohuslänska skärgården. Spendera några fantastiska dagar bland saltstänk, kobbar och skär och vandra bland...

Paddla i Dalslands sjöar

Tillbaka till naturen, Dalsland

I Dalsland finns alla förutsättningar att kunna ge dig en rejäl boost av både återhämtning och välbefinnande. Naturen är orörd och upplevelserna är genuina.

Naturupplevelser

Du som är på jakt efter spännande naturupplevelser har verkligen hittat rätt hos oss i Västsverige. Här finns Europas närmaste vildmark i Dalsland, Bohusläns...

icebug

Sotenäsets bästa traillöpning

Här hittar du tips på tre områden i Sotenäsets kuperade klippterräng som är starkt präglad av stenhuggeribranschen.

Sjuhäradsbygdens bästa traillöpning

Sjuhäradsbygden omfattar historiskt de sju häraderna Gäsene, Ås, Veden, Bollebygd, Mark, Kind och Redväg. Här finns branta backar, utvecklade lednät, stora mossar och djupa skogar.