Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Vandring

    Vandra

    Overlay over image
Bohusleden

Bohusleden

Bohusleden i Västsverige är en klassisk vandringsled som med sina 37 mil sträcker sig från Strömstad i norr till Lindome i söder.

Vandrare på Kuststigen

Kuststigen

Som namnet hintar om är Kuststigen en vandringsled som tar dig utmed kusten, från Tjörn i söder hela vägen till Moss i Norge. Att vandra längs Kuststigen innebär inte bara att du upplever det nutida landskapet, på många sätt är det även en färd tillbaka i tiden.

Vandrare längst Pilgrimsleden

Pilgrimsvandra

Att vandra som pilgrim är en gammal företeelse som finns i hela världen. Två av Sveriges vackraste pilgrimsleder går genom västsvenska urskogar och historiska kulturmarker.

Gotaleden

Gotaleden

Gotaleden är en 71 kilometer lång vandringsled mellan Göteborg och Alingsås i Västsverige. Vacker natur, stadsnära depåstopp och närhet till tågstationer karaktäriserar leden.

Sjuhäradsleden

Sjuhäradsleden är en 14 mil lång vandringsled genom skiftande miljöer och vacker natur med många sevärda platser. Du vandrar på varierande underlag genom skogsmark, jordbrukslandskap och städer.

Båtluffa till fina vandringsleder

Att båtluffa är det perfekta sättet att upptäcka den bohuslänska skärgården. Spendera några fantastiska dagar bland saltstänk, kobbar och skär och vandra bland...

Paddla i Dalslands sjöar

Tillbaka till naturen, Dalsland

I Dalsland finns alla förutsättningar att kunna ge dig en rejäl boost av både återhämtning och välbefinnande. Naturen är orörd och upplevelserna är genuina.

Naturupplevelser

Du som är på jakt efter spännande naturupplevelser har verkligen hittat rätt hos oss i Västsverige. Här finns Europas närmaste vildmark i Dalsland, Bohusläns...