({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Golf i Västsverige

Nordea masters, 16-19 augusti 2018

I augusti gästas Hills Golf & Sports Club av den prestigefyllda tävlingen Nordea Masters, som är ett årligt återkommande inslag på PGA European Tour.

Golfbanorna med det lilla extra

Att gå en runda på någon av alla natursköna golfbanor i Västsverige är en underbar upplevelse. Böljande fairways, vältrimmade greener och knepiga ruffar breder ut sig bland skogar, parker, sjöar, hav och kring herrgårdar. Här finns verkligen något för alla!

Golf i Västsverige

Västsverige bjuder på massor av härliga upplevelser för dig som tillhör golfarnas skara. Västergötland, Bohuslän eller Dalsland spelar ingen roll – i Västsverige finns runt 50 golfbanor. Packa in klubborna i bilen och ge dig ut på jakt efter den perfekta rundan.

Hotell nära golfbanan

Kombinera din golfupplevelse med ett bekvämt boende. Här hittar du ett urval av hotell i Västsverige med närhet till någon av golfbanorna. Flera av hotellen erbjuder dessutom golfpaket med övernattning och god mat.

Henrik Stenson

Henrik Stenson är född i Göteborg och Sveriges första och hittills ende manlige Majorvinnare (The Open 2016). På den långa meritlistan finns också bland annat 11 segrar på Europatouren, 6 PGA-vinster, ett olympiskt silver och mycket mer.