({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Göteborgs Golfklubb

    Spela golf i Västsverige

Golfupplevelser i världsklass

I Västsverige finns massor av härliga upplevelser för dig som spelar golf. Här hittar du större golfanläggningar med internationellt renommé men även mindre välkända banor som bjuder på trevliga rundor och makalös utsikt över hav, sjöar och skogar.

Totalt finns omkring 70 golfbanor av olika karaktär. Kombinera din golfupplevelse med fantastisk mat, trevliga boenden, spa och relax samt många lokala sevärdheter.

15 golfbanor du inte får missa i Västsverige

Att gå en runda på någon av alla natursköna golfbanor i Västsverige är en underbar upplevelse. Böljande fairways, vältrimmade greener och knepiga ruffar breder ut sig bland skogar, parker, sjöar, hav och kring herrgårdar. Här finns verkligen något för alla!

Boka ett golfpaket

Vi har samlat golfpaketen som bjuder på det där lilla extra. Boka in en härlig golfweekend med skönt boende, smakfulla middagar och roliga golfrundor.

 

Lär känna några av Sveriges bästa golfspelare

Visste du att flera kända svenska golfare har sin rötter i Göteborg och Västsverige, bland annat Henrik Stenson, Sophie Gustafson och Catrin Nilsmark? Det var här de slog sina första golfslag och gick sina första rundor. 

 

Vad tycker golfproffsen om Västsverige?

Vi har intervjuat några av de mest ikoniska golfspelarna från Västsverige och bett dem ge sina bästa tips för dig som ska besöka området och spela golf. Du kan bland annat läsa om deras:

  • Favoritgolfbanor
  • Bästa restauranger
  • Lokala smultronställen

Vem av proffsen tror du spenderar somrarna ute på Marstrand? Eller Koster? Och vem håller på Blåvitt?