({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Tobias Andersson


Njut av sommarsäsongen på Billingen!

Upptäck ett berg fullt med aktiviteter för både stora och små. Som Officiellt Vasaloppscenter erbjuder Billingen Skövde fina spår för både cykel och löpning där allt från glad motionär till elit kan träna inför nästa lopp och utmaningar.

Berget är också en plats för lek, äventyr och härliga naturupplevelser där du kan göra allt från att klättra, cykla, vandra, bada, traillöpning, fiska och mycket mer. Upplev en plats att återvända till gång på gång. Med familjen, vänner eller en stund för dig själv. 

Välkommen till Billingen i Skövde!

 

Kille på cykel i pumptrackbanan Utmaningen på Billingen Skövde

Lev cykelliv på Billingen

Berget bjuder på allt från roliga och utmanande mtb-leder, teknikträning i Billingens nya MTB-arena till äventyr med graveln och härliga rundor med racern. 

Två kvinnor springer på en stig genom lövskogen.

Träna löpning på Billingen

Slipa på löptekniken i ett av bergets motionsspår eller njut av en härlig trailrunda längs varierade stigar i Billingens vackra natur. 

 

Fler aktiviteter på Billingen

Stanna längre och upplev ännu mer

Förläng din vistelse på Billingen och boka boende! Välj mellan hotell eller stuga med bergets aktiviteter utanför dörren eller centrumnära boenden bara en kort busstur från berget. Stanna längre och upplev mer av Billingen!

Inspiration