({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Det är dags för SM-veckan Skövde

❄️ ⛷️ 28 januari - 5 februari är längdskidspåren avstängda för allmänheten. 30 januari - 5 februari är slalombacken stängd för allmänheten.

🚧 Vägar upp till Billingen är avstängda för allmän biltrafik 31 januari-1 februari samt 4-5 februari. (Endast bussar, tävlande, funktionärer samt bilar med parkeringstillstånd för rörelsehindrade får passera.) 

Lokaltrafiken förstärks med gratis shuttlebussar - så ta bussen till Billingen och SM-veckan! 🚌
Hitta till Billingen under SM-veckan >>>  

  • Fotograf: Tobias Andersson

Klä dig rätt

Även en van skidåkare behöver bra och användbara tips på hur man bäst klär sig inför ett träningspass i skidspåret. Många klär sig för varmt, andra för kallt. Van åkare eller ej, i samarbete med Team Sportia ger vi dig 5???? tips på hur du klär dig inför en runda i Billingens längdskidspår.

Oavsett om du brukar köra stenhårda pass flera gånger i veckan eller ska ut och åka för första gången är nyckeln till en härlig runda i längdskidspåret att vara rätt klädd. Du har säkert hört det förr, men att klä sig efter "lager på lager"-principen funkar. Genom att klä dig i flera tunna skikt kan du lätt reglera klädseln när vädret och kroppstemperaturen skiftar. För handen på hjärtat - det blir roligare att åka när man är rätt klädd.

Börja med att använda ett underställ som innehåller en blandning mellan polyester och ull. Polyestern hjälper dig att transportera bort fukten och ullen håller dig varm. Så med andra ord, inga kalla syntetkläder. 

 

Frysa de första minutrarna