({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Tobias Andersson

Upplev vintern på Billingen 

På platåberget Billingen sinar aldrig utbudet av aktiviteter. Här finns alltid något att göra året om. Som officiellt Vasaloppscenter erbjuder Billingen Skövde fina längdskidspår i olika svårighetsgrader. Klappar hjärtat mer för snowboard och alpin skidåkning erbjuder Billingebacken fin utförsåkning med milsvid utsikt och en fun park. På området finns också en isbana under tak, pulkabackar, restaurang, sportbutik med uthyrning och flera mysiga grillplatser. Allt detta bara 3 kilometer från Skövde centrum.

Välkommen till vinterparadiset Billingen!

 

Längdskidåkning när den är som bäst

Till Billingen kommer skidåkare i alla åldrar för att njuta av fina preparerade skidspår. Här finns en av Sveriges längsta konstsnöanläggning med 11 kilometer elbelysta konstsnöspår med plats för både klassisk skidåkning och skatebädd. I Billingens skidspår trivs både nybörjaren och elitskidåkaren. 

4 anledningar att ta med familjen till Billingen

Boka ditt vinterpaket på Billingen

Förläng din vistelse och boka övernattning på berget! Välj mellan hotell eller stuga med skidspåret runt knuten eller centrumnära boenden bara en kort busstur från berget. Stanna längre och upplev mer av Billingen!


Upplev mer av Billingen

Ge mig mer inspiration

Upplev mer av Skövde!

Skövde ligger vid platåberget Billingen. Här, mellan Vänern och Vättern, kan du njuta av lokala matupplevelser, evenemang, kultur, historiska sevärdheter och friluftsliv. I Skövde är det löjligt nära till både natur och stadskärna. En av många fördelar med en mellanstor stad mitt i ett storslaget landskap. Ready,...