({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

OBS! Restaurang Toppen är stängd tillsvidare.

Längdskidåkare i skidspåret på Billingen

Fotograf: Tobias Andersson

Skidskola, instruktör och träningsläger

Vill du lära dig åka skidor? Eller kan du, men vi vässa din teknik? I Skövde finns flera möjligheter för barn och vuxna att lära sig åka skidor, både längd och alpint.

Teknikläger, privatlektioner och kurser i längdskidor

- med Träningskonsulten

Känner du dig lite ringrostig eller är nybörjare? Hos Träningskonsulten får du hjälp av erfarna instruktörer med hjärta för skidåkning. Boka in dig på någon av deras populära läger, privatlektioner eller kurser så kommer du inte bara träffa andra som också brinner för skidåkning utan också få med dig nyttiga tips och en bättre teknik i skidspåret. 

Datum för tränings- och teknikläger med Träningskonsulten

Drönarbild en vinterkväll med Billingebacken i förgrunden och nedanför breder staden Skövde ut sig. Verkligen en slalombacke mitt i staden.

Alpin Skidskola

- med Friluftsfrämjandet

I Friluftsfrämjandets skidskola finns plats för alla, oavsett nivå. Med erfarna skidlärare och ledare får barnen lära sig slalomåkning från grunden och har roligt samtidigt! Skidskolan erbjuder fyra olika nivåer från nybörjare till mer avancerade fortsättningskurser.

Till Friluftsfrämjandet

- med SK Vitesse

SK Vitesse nybörjarskidskola riktar sig till barn och ungdomar. Grupperna nivå- och ålderanpassas efter deltagarna och minimiåldern för att delta i skidskolan är 4 år.

Till SK Vitesse