({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Tobias Andersson

Skidskola, instruktör och träningsläger

Vill du lära dig åka skidor? Eller kan du men vi vässa din teknik? I Skövde finns flera möjligheter för barn och vuxna att lära sig åka skidor, både längd och alpint.

 

Teknikläger, privatlektioner och kurser i längdskidor

- med Träningskonsulten

Känner du dig lite ringrostig eller är nybörjare? Hos Träningskonsulten får du hjälp av erfarna instruktörer med hjärta för skidåkning. Boka in dig på någon av deras populära läger, privatlektioner eller kurser så kommer du inte bara träffa andra som också brinner för skidåkning utan också få med dig nyttiga tips och en bättre teknik i skidspåret. 

- med 30k

Det är mycket som ska sitta på plats när man vill lära sig åka skidor eller förbättra tekniken. Att ha någon som ger tips och hjälper dig att fila på just din teknik kan därför vara väldigt värdefullt. Hos 30k kan du ta privatlektioner eller gå en kurs med någon av deras erfarna instruktörer som hjälper dig att komma längre och snabbare fram i längdskidspåret. 

 

Tips! Kika in i vår evenemangskalender för att se kommande kurser och träningsläger. >>

 

Alpin Skidskola

- med Friluftsfrämjandet

I Friluftsfrämjandets skidskola finns plats för alla, oavsett nivå. Med erfarna skidlärare och ledare får barnen lära sig slalomåkning från grunden och har roligt samtidigt! Skidskolan erbjuder fyra olika nivåer från nybörjare till mer avancerade fortsättningskurser.

För datum och mer information besök Friluftsfrämjandet.

- med SK Vitesse

SK Vitesse nybörjarskidskola riktar sig till barn och ungdomar. Grupperna nivå- och ålderanpassas efter deltagarna och minimiåldern för att delta i skidskolan är 4 år.

För datum och mer information besök SK Vitesse.