({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Tuana Fridén

Konst, kulturrundor och stadsvandringar

Upptäck din hemstad genom att gå en stadsvandring, kika på utomhuskonst eller gör en kulturrunda. Köp med dig en fika från någon av de lokala caféernas läckra utbud och ta en paus på halva vägen i gröngräset eller på någon bänk för att avnjuta det.

Follow your art - konstpromenad för hjärta och hjärna

Kartan Follow your art hjälper dig hitta street art och utomhuskonst i Falköpings stad. Hitta till konstverken och få tips på promenadslingor. Kartan finns att hämta på Falköpings turistbyrå. Du kan även ladda ner kartan Follow your art här!

Follow your past - historiska promenader

Gå på upptäcktsfärd i det forna Falköping, bland stenåldersgravar, kurortsvillor och gamla gränder. Kartan Follow your past tar dig med till några av stadens historiska platser. Du kan hämta ett tryckt exemplar av kartan på Falbygdens museum, turistbyrån eller biblioteket eller ladda ner kartan Follow your past här!

Fotograf: Falbygdens Museums bild

Konst i Skaraborg

Välkommen till  den offentliga konsten i Skaraborg! Här möter du verk utomhus i det enorma ”galleri” som är öppet dygnet runt, året runt. 

Utomhusutställning på Löfwings

Göran Löfwing har skapat en utomhusutställning med ett urval av hans bilder i den härliga parken bakom byggnaden som har kafé och ateljé.
 

Fotograf: Tuana Fridén