({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Mösseberg

    Falköping

Var rädd om naturen!

Mösseberg är ett fantastiskt naturområde där vissa delar också är naturreservat. Tack vare allemansrätten kan vem som helst njuta av allt det vackra. Det ger oss en härlig frihet men också ett ansvar. Du behöver tänka på att visa hänsyn – både till natur, djur och markägare. Ta med matrester och skräp hem och elda endast på grillplatserna. Var uppmärksam på när det är eldningsförbud. Välkommen ut i naturen!

Djurpark

Mössebergs djurpark ligger vid utsiktstornet på berget. I parken finns höns, bergsgetter, kaniner, grisar, dovhjortar och ponnyer med mera. I anslutning till djurparken finns även två lekplatser, trampbilar och grillplatser. Fri entré!

Skogsjön

Skogsjön är en av Falköpings naturbadplatser. Här finns bryggor, sandstrand, beachvolleybollplan och grillplatser. I motionscentralen hittar du omklädningsrum, dusch och bastu.

Falköping Alpin

I Mössebergsbacken finns nedfarter för hela familjen. Hyr utrustningen du behöver och ge dig ut i backen. Behöver du hjälp att få till svängarna så finns möjlighet att boka skidskola. Under en fartfylld dag kan du värma dig på kaféet eller i värmestugan.