({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Mösseberg

Falköping

Platåberg med många härliga natur- och friluftsaktiviteter

Var rädd om naturen!

Mösseberg är ett fantastiskt naturområde där vissa delar också är naturreservat. Tack vare allemansrätten kan vem som helst njuta av allt det vackra. Det ger oss en härlig frihet men också ett ansvar. Du behöver tänka på att visa hänsyn – både till natur, djur och markägare. Ta med matrester och skräp hem och elda endast på grillplatserna. Var uppmärksam på när det är eldningsförbud. Välkommen ut i naturen!

För familjen

Djurpark

Mössebergs djurpark ligger vid utsiktstornet. I parken finns höns, getter, kaniner, grisar, dovhjortar och hästar med mera. I anslutning till djurparken finns även två lekplatser, trampbilar och grillplatser. Fri entré!

Skogsjön

Skogsjön även kallad Pankasjön är en av Falköpings naturbadplatser. Här finns bryggor, sandstrand, beachvolleybollplan och grillplatser. I motionscentralen hittar du omklädningsrum, dusch och bastu.

Mer att se och göra

Mössebergsbacken

I Mössebergsbacken finns nedfarter för hela familjen. Hyr utrustningen du behöver och ge dig ut i Falköpings skidbacke. Under en fartfylld dag kan du värma dig på caféet eller i värmestugan.