({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Gult hus med snickarglädje upp i ett träd.

Fotograf: Tuana Fridén

Annorlunda boende i Falköping

Vill du bo lite annorlunda? Här hittar du tips på mysiga boenden bland trädtoppar, bland älgar och i ett forntidshus.

Bo högt bland trädtopparna

Mitt i naturen i tranmarkerna vid Hornborgasjön ligger trädhushotellen Sjunde Himlen, Andrum och Himlajorden belägna sex och en halv meter upp i stora vackra ekar. Inbäddad i lövverket somnar du gott, medan vinden sjunger och vaggar dig till ro. Morgonen därpå hissas en riklig frukostkorg upp till balkongen som med fördel intas på den mysiga uteplatsen med sin härliga utsikt.


Bo i en älg

Utanför Falköping hittar du Wrågården där du kan övernatta i en älg eller bison som är placerade ute i Wrågårdens älg- och dovhjortspark. En unik upplevelse för både små och stora. Stugorna har många roliga och spännande detaljer som gör vistelsen till en upplevelse utöver det vanliga. Utanför stugorna finns en mysiga grillplatser, med utsikt över älg- och dovhjortsparken.


Bo i 1800-talsmiljö

Nästegården är en av traktens allra äldsta och bäst bevarade gårdar med anor långt tillbaks i tiden. Här bor du i kulturhistoriskt återställda byggnader med breda trägolv och handblåst glas i fönstren. Franska järnsängar, handtryckta tapeter och antik inredning skapar en genuin och rofylld atmosfär.


Bo i en smedja

Originell gammal smedja från 1700-talet, ett unikt boende med eldstad och inre ombonat rum, känn atmosfären från en svunnen tid. Bli välkomnad med en brasa i den öppna eldstaden. Det inre rummet är ombonat och hemtrevligt och inbjuder till umgänge i lugn och ro. På gården Stenbrottet finns också en liten gårdsbutik med ekologiska grönsaker i säsong och förädlade varor som sylt och marmelad.


Fler förslag på boende i Falköping