({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Falköping

    Fotograf: Jesper Anhede

Visit Hornborgasjön

Vid en av Europas viktigaste fågelsjöar kan du uppleva vacker natur, historia, vandring, njuta av lokalproducerade måltider och övernatta i unika boenden. På Visit Hornborgasjön kan du läsa mer om området.

Rantens Trädgårdsdag 28 april

Välkommen till en dag på Ranten med tema trädgård, blommor, växter och planeringar. Dagens trädgårdsmästare är Anders Stålhand. Det kommer att finnas lite knallar på plats med som säljer mat, korv, hamburgare m.m.

Restaurangveckan Falköping

Den 23-27 april är det dags för restaurangvecka i Falköping igen! Passa på att prova den lokala restaurangmaten. De restauranger som deltar är Wrågården, Teaterbaren, O`Learys, Kurorten Mösseberg, Bowlingsstället, Falbygdens Osteria och Gondolino.

Familjelördag 5 maj

Familjelördag på Medborgarhuset med tema dans. Prova på olika danser, fika och disco. Det blir också Bust da breakz – Breakdance föreställning för hela familjen.

Kulturväg Skaraborg

Utanför Falköping, Skara och Skövde hittar du ett landskap som är rikt präglat av historien. Genom landskapet ringlar Kulturväg Skaraborg en brun/vit skyltad turistväg. Den sträcker sig från Karleby förbi Hornborgasjön och Valle sedan vidare till Tidan. Ladda gärna ner appen med sevärdheter, boende och restauranger!

Destination