({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Restauranger i Falköping

    Fotograf: Margareta Boman

Löfwings Ateljé och Krog

På Löfwings erbjuds du en inspirerande konstupplevelse i kombination med en lika genuin smakupplevelse. I Restaurangen och caféet bjuds du på hemlagat och hembakat där bra råvaror och en god uppfödning är grundstenarna.

Falbygdens Osteria

I restaurangen kan du njuta av den goda ost- och delikatessbuffén som står uppdukad varje dag. Här finns också hembakade godsaker som passar fint till kaffet.

Teaterbaren

Smak, färg och form är ledorden för Teaterbarens mat. Grunden är svenska, lokalproducerade råvaror och traditionell husmanskost med inslag och inspiration från hela världen.

Restaurang Arvid

Restaurangen är certifierad enligt Smaka på Västsverige. Denna certifiering samlar restauranger, producenter och gårdsbutiker som erbjuder hållbara och genuina västsvenska produkter och matupplevelse. Vacker gammaldags miljö och härlig terrass att sitta på sommartid.

Källarkrogen Mönethorp

I Källarkrogen kan du avnjuta smakfulla rätter, genuint tillagade. Råvarorna kommer i första hand från gårdens egen produktion av kött, grönsaker och frukt. Källarkrogen är certifierad enligt Smaka på Västsverige.

Vilhelmsro Gårdscafé

Ett stenkast från Stora Torget i Falköping ligger charmiga Vilhelmsro Gård. Kliv in i den gamla ladugårdsbyggnaden och smaka Vilhelmsros hembakade fika och vällagade mat. I den mån det är möjligt används ekologiska varor och råvaror från bygden i all bakning och matlagning.

Övriga Restauranger

Här hittar du fler restauranger i Falköping. Det finns bland annat husmanskost, á la carte, dagens lunch, buffé och asiatiskt.