({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Äta i Falköping

    En hand som håller upp en tallrik med kött och grönsaker.

Löfwings Ateljé och Krog

På Löfwings erbjuds du en inspirerande konstupplevelse i kombination med en lika genuin smakupplevelse. I Restaurangen och caféet bjuds du på hemlagat.

Falbygdens Osteria

I restaurangen kan du njuta av den goda ost- och delikatessbuffén som står uppdukad varje dag. Här finns också hembakade godsaker som passar fint till kaffet.

Vilhelmsro Gårdscafé

Ett stenkast från Stora Torget i Falköping ligger charmiga Vilhelmsro Gård. Kliv in i den gamla ladugårdsbyggnaden och smaka Vilhelmsros vällagade mat.

Restaurang Arvid

Vacker gammaldags miljö på Kurorten Mösseberg med härlig terrass att sitta på sommartid. Restaurangen är certifierad enligt Smaka på Västsverige.

Cesarstugan

På gården kan du fika och äta i gammaldags miljö. I bageriet bakas alla bröd och bakverk som serveras och det lagas mat på mestadels lokala råvaror.

Övriga Restauranger

Här hittar du fler restauranger i Falköping. Det finns bland annat husmanskost, á la carte, dagens lunch, buffé och asiatiskt.