({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Chokladtårta på ett fat

Fotograf: Monika Manowska

5 tips på mysiga caféer

Lidköping är en av Sveriges mest cafétäta städer och här fikar du gott året om. Under sommartid öppnas portarna upp till caféer vid populära besöksmål såsom Hellekis Säteri och Läckö Slott. Här ger vi dig våra fem bästa tips på mysiga caféer.

Längs en av Lidköpings smågator ligger Café Bella Mi, omnämnda i White guide och ett måste för den som älskar sötsaker bakade med kärlek och passion.

Garströms konditori är en stark symbol för fikakulturen i Lidköping med den klassiska disken och de vackra hyllorna med godsaker som lockar både öga och gom. 

Hellekis trädgårdscafé & kök kan du njuta av mat och fika under de unika ginkoträden i anslutning till den vackra slottsparken med perennrabatt, exotiska träd och rosengård.

 

Strax utanför Lidköping ligger Stadsnära Lantgård där man kan besöka gårdens djur och handla grönsaker från gårdens odlingar. Deras mysiga café erbjuder hembakt fika i mysig miljö.

Vid Vänerns kant vid stranden i Tofta ligger Skogshyddans café med stora öppna gräsytor, minigolfbana och glasscafé. Utsikten härifrån är underbar, vid klart väder syns Kinnekulle på andra sidan Kinneviken. 

Här hittar du samtliga caféer i Destination Läckö-Kinnekulle.