({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Välkommen till företagsportalen

Destination Läckö-Kinnekulle AB är Götene och Lidköpings kommuners helgägda destinationsbolag och verkar tillsammans med berörda intressenter för att skapa hållbar och långsiktig tillväxt inom besöksnäringen.

Denna sida riktar sig till dig som är verksam inom besöksnäringen, ska arrangera evenemang eller vill veta mer om vår verksamhet.

 


Destination Läckö-Kinnekulle

 

 

InfoPoints

InfoPoints är en viktig del av den lokala besöksnäringen, en förlängd arm av turistbyrån! Våra destinationsutvecklare Carolina och Elin har gjort en utbildningsfilm där de förklarar mer och berättar om vår härliga destination.

 


Aktuellt

 

Gastar & sjöbusar

Inför höstlovet 2022 togs konceptet "Gastar & sjöbusar i Lidköping" fram. I år fortsätter satsningen och vi vill ha med dig på tåget!

Sista-Milen-Bilen

Sista-Milen-Bilen tar besökare dit de inte annars kommer med kollektivtrafiken. Hjälp era besökare att hitta till er - sprid information om tjänsten!

Vikten av gott värdskap

Ett gott värdskap är unikt och något vi i Västsverige vill bli bäst på. Anmäl dig och ta del av Turistrådet Västsveriges värdskapsutbildning här, helt gratis!

Cykelturister

Har ni många besökare som kommer med cykel? Vi har tagit fram utskrivbara pdf:er med tips på cykelleder. Ladda ner här: MTB & Leisure. Vi har också tagit fram en checklista för boenden vad som är bra att tänka på om boendet vill vara ett cykelvänligt boende. 

 


Verksamhetsstöd

Vi verkar för en attraktiv destination där människor ska mötas, uppleva och trivas. Som en del av av vårt turistiska utbud vill vi ge dig förutsättningarna att ta din verksamhet dit du vill.

 

 

Förverkliga din evenemangsdröm!

Vi söker efter nya samarbetspartners som vill genomföra publika evenemang som lockar besökare till centrala Lidköping under 2023 och 2024!

Ska du arrangera evenemang?

Vad roligt att du planerar att arrangera ett evenemang i Lidköping! För att underlätta i planeringen har vi samlat information som kan behövas inför, under och efter genomförandet. 

Bland annat hittar du information om evenemangsplatser, tillstånd, marknadsföring och  kontaktuppgifter som behövs för att arrangera evenemang i Lidköping.

Vill du få hjälp att synas digitalt?

SNV-supporten är en satsning för att säkerställa att verksamheter inom besöksnäringen har möjlighet att synas i marknadsföringsaktiviteter baserat på verksamhetens "mognadsgrad". SNV står för Sverige-Norden-Världen.

 


Statistik och rapporter

 

 

Statistik

Statistik och rapporter från Destination Läckö-Kinnekulle (kommer snart)

Pågående projekt

Destination Läckö-Kinnekulle är delaktiga i flera spännande utvecklingsprojekt. Här kan du läsa mer om vilka projekt som är aktuella just nu. 

 


Press och media