({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Välkommen till företagsportalen

Destination Läckö-Kinnekulle AB är Götene och Lidköpings kommuners helgägda destinationsbolag och verkar tillsammans med berörda intressenter för att skapa hållbar och långsiktig tillväxt inom besöksnäringen.

Denna sida riktar sig till dig som är verksam inom besöksnäringen, ska arrangera evenemang eller vill veta mer om vår verksamhet.

 


Destination Läckö-Kinnekulle

 

 

InfoPoints

InfoPoints är en viktig del av den lokala besöksnäringen, en förlängd arm av turistbyrån! Våra destinationsutvecklare Carolina och Maja har gjort en utbildningsfilm där de förklarar mer och berättar om vår härliga destination.

 


Verksamhetsstöd

Vi verkar för en attraktiv destination där människor ska mötas, uppleva och trivas. Som en del av av vårt turistiska utbud vill vi ge dig förutsättningarna att ta din verksamhet dit du vill.

 

 

Förverkliga din evenemangsdröm!

Vi söker efter nya samarbetspartners som vill genomföra publika evenemang som lockar besökare till centrala Lidköping under 2023 och 2024!

Ska du arrangera evenemang?

Vad roligt att du planerar att arrangera ett evenemang i Lidköping! För att underlätta i planeringen har vi samlat information som kan behövas inför, under och efter genomförandet. 

Bland annat hittar du information om evenemangsplatser, tillstånd, marknadsföring och  kontaktuppgifter som behövs för att arrangera evenemang i Lidköping.

Vill du vara bokningsbar online?

Vi genomför just nu en satsning till förmån för verksamma företagare inom besöksnäringen på Lidköping och Götenes landsbygd. Bli digitalt bokningsbar och öka tillgängligheten för dina kunder!

Vill du få hjälp att synas digitalt?

SNV-supporten är en satsning för att säkerställa att verksamheter inom besöksnäringen har möjlighet att synas i marknadsföringsaktiviteter baserat på verksamhetens "mognadsgrad". SNV står för Sverige-Norden-Världen.

 


Statistik och rapporter

 

 

Statistik

Statistik och rapporter från Destination Läckö-Kinnekulle (kommer snart)

Pågående projekt

Destination Läckö-Kinnekulle är delaktiga i flera spännande utvecklingsprojekt. Här kan du läsa mer om vilka projekt som är aktuella just nu. 

 


Press och media