({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Slottet naturum

    Upplev Destination Läckö-Kinnekulle

En skärgård med tusentals öar, kobbar och skär. Ett bördigt kulturlandskap med fascinerande spår från medeltiden. Ett lokalt kök med genuina smakupplevelser. Romantiska hotellrum, personliga butiker – och massor av möjligheter att cykla, paddla och vandra. Destination Läckö-Kinnekulle erbjuder något för alla!

 

Populära evenemang

Roadtrip i Läckö-Kinnekulle

I området kring Läckö-Kinnekulle duggar de unika upplevelserna tätt. Njut av mysiga småstadsmiljöer, spännande historia och vällagade middagar från lokala råvaror på roadtrip i Läckö-Kinnekulle!

Tareq Taylor på besök

Sommaren 2022 besökte Tareq Taylor med filmteam från TV-programmet "Nordic cookery" Destination Läckö-Kinnekulle för att spela in ett avsnitt till serien. Han träffade flera aktörer, besökte utvalda guldkorn och lagade mat med lokala råvaror.

Boka en paketupplevelse

Det bästa i destinationen har vi satt samman med boende och mat för att du ska kunna slappna av och njuta av ditt besök hos oss.

Har du koll på Skaraborg?

I Skaraborg finns både härliga kustområden, spännande historia och vacker natur. Här hittar du inspiration inför och under ditt besök i Skaraborg.