({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Ett vitt slott vid en sjö i ett vinterlandskap

    Upplev Destination Läckö-Kinnekulle

    Officiell besöksguide för Lidköping och Götene.

En skärgård med tusentals öar, kobbar och skär. Ett bördigt kulturlandskap med fascinerande spår från medeltiden. Ett lokalt kök med genuina smakupplevelser. Romantiska hotellrum, personliga butiker – och massor av möjligheter att cykla, paddla och vandra. Destination Läckö-Kinnekulle erbjuder något för alla!

 

Populära evenemang

Melodifestivalyra i Lidköping!

Melodifestivalen kommer till Lidköping och hela staden bjuder in till fest! Vi har samlat alla evenemang som händer under Festivalveckan 13-18/2. Poppigt pyssel, glammiga erbjudanden och aktiviteter för hela familjen! Du kommer väl?

Dags för sportlov!

Vecka 7 är det sportlov i Lidköping och Götene - här hittar du massor av busiga aktiviteter för alla skollediga barn!

Aktiva upplevelser året om

Det finns många sätt att upptäcka vår vackra natur. Vilket sätt väljer du?

Utforska hela Destination Läckö-Kinnekulle

Roadtrip i Läckö-Kinnekulle

I området kring Läckö-Kinnekulle duggar de unika upplevelserna tätt. Njut av mysiga småstadsmiljöer, spännande historia och vällagade middagar från lokala råvaror på roadtrip i Läckö-Kinnekulle!

Tareq Taylor på besök

Sommaren 2022 besökte Tareq Taylor med filmteam från TV-programmet "Nordic cookery" Destination Läckö-Kinnekulle för att spela in ett avsnitt till serien. Han träffade flera aktörer, besökte utvalda guldkorn och lagade mat med lokala råvaror.

Boka en paketupplevelse

Det bästa i destinationen har vi satt samman med boende och mat för att du ska kunna slappna av och njuta av ditt besök hos oss.

Upptäck mer att se och göra i Skaraborg

I Skaraborg finns både härliga kustområden, spännande historia och vacker natur. Här hittar du inspiration inför och under ditt besök i Skaraborg.