({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Upplevelser som julklappstips

Julen närmar sig och kanske funderar du på vad du ska köpa till dina nära och kära i julklapp? Vad är bättre än en upplevelse?

Paketupplevelse

Man behöver inte åka långt för att ”komma bort”. Istället för att lägga mycket tid på att resa långt kan man uppleva det som finns ”runt hörnet” och samtidigt få känslan av att man är på annan plats. Genom att köpa en paketerad upplevelse eller liknande i närområdet stöttar du också de lokala företagen så att de kan finns kvar i många år framöver. Till exempel kan man boka ett Vandringspaket, Operapaket, Weekendpaket eller varför inte ett Skaldjurspaket. I alla paket ingår övernattning på något av hotellen och middag på någon av våra fantastiska restauranger. Tips är att köpa ett presentkort på turistbyrån i Lidköping så kan de sedan boka in det datum som passar dem bäst. Även hotellen själva har paketerbjudanden som man kan boka. Kanske ett Spapaket på Lundsbrunn Resort & Spa, Golfpaket på Best Wester Plus Edward Hotell eller varför inte ett padelpaket på Stadshotellet i Lidköping. 

Kajakupplevelse

Att uppleva Vänern i en kajak är allt bra häftigt. Att glida fram längs vattenytan och bara njuta av lugnet. Navens Outdoor Experience erbjuder många olika sorters turer och kurser, både under sommaren och vintern. Vraksafari, Naturpaddling och Prova-på-Kajak är bara några turer som det går att köpa presentkort till. Vill man klara sig helt på egen hand så kan man också hyra bara kajaker.  

God mat och fika

Mat behöver vi ju för att överleva och god mat det vet våra restauranger hur man tillagar. Så varför inte överraska någon med en middag hos någon av våra fantastiska krögare. Att fika är ju en svensk tradition och vi har ju så många bra caféer i vår bygd så att bjuda någon på en fika är ju inte helt fel det heller.

Presentkort till de lokala handlarna

Ett presentkort är aldrig fel för då kan personen som får julklappen själv välja vad den vill ha. Antingen kan man köpa i en specifik affär eller så köper man Shopping Lidköpings eller Shopping Götenes presentkort. Då kan man använda det i flera olika butiker i Lidköping och Götene.

Se de senaste filmerna

Att gå på bio och njuta av en riktigt bra film och kanske lite popcorn eller något annat gott snacks gillar ju de allra flesta. Både i Lidköping och i Götene finns det biosalonger som visar de senaste filmerna.