({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Margareta Anderberg

  • Fotograf: Margareta Anderberg

  • Fotograf: Margareta Anderberg

Grundsunds Båtklubb - Årets Båtklubb 2017

  • 07 feb, 2018

Tidningen Båtlivs redaktion har utsett Grundsunds Båtklubb till Årets Båtklubb 2017 i konkurrens med andra båtklubbar i hela Sverige. Utnämningen skedde på Båtmässan i Göteborg lördagen den 3 februari 2018. Utmärkelsen ges till en båtklubb, ansluten till något av SBU:s båtförbund, som i sitt arbete har skapat goda förutsättningar för gott kamratskap, trivsam samvaro, gott sjömanskap, sjösäkerhet och förståelse för en god miljö hos sina medlemmar.

Tidningen Båtlivs motivering till priset:

”Grundsunds Båtklubb är ett föredöme på många plan. Klubben har en omfattande verksamhet under hela året, prioriterar ungdomar, ökar tillgängligheten för alla, omfattande vår- och höstutbildning och ett mycket fruktbart samarbete med kommunen.”

Här är Båtlivs artikel från 22 jan 2018 med anledning av utmärkelsen och där man pratat med Kjell Göthesson, ordförande i Grundsunds Båtklubb.

Prisutdelningen på Båtmässan i Göteborg 2018

Så här såg det ut när Grundsunds Båtklubb tog emot priset på Båtmässan. Många välbekanta Skaftö profiler var på plats och syns i publiken. 

Fotoblogg från prisutdelning och Båtmässan av Glenn "Glicko" Andersson

Lysekil- och Skaftöbloggaren Glenn "Glicko" Andersson var på plats med kameran i högsta hugg. Här kan du läsa Glickos reportage "Stort grattis till Grundsunds Båtklubb på Skaftö som vann priset som "Årets Båtklubb 2017".