({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Sommaren på Skaftö

  • Christina Ingemarsdotter

Härliga dagar avlöses av underbara kvällar. Om man orkade skulle man aldrig sova. Naturens skådespel, trevliga människor och dessutom goda möjligheter att röra på sig.

Aktiviteter på havet

Det finns många olika farkoster som tar oss ut på öppet hav. Med en guide eller på egen hand. Fisketurer, ekor, kajaker samt färjetrafik öppnar havet till den som vill ut.

På land, nära det stora blå

Att klättra i bergen, ligga på en klipphylla och sola, hoppa i plurret eller krypa ner lite försiktigt från en sten, det är livet det. Lunch från kylbaggen, en god bok, ett trevligt samtal vad kan man mer önska sig.

Maten är viktig

Äta är trevligt och vi har mycket att välja på. Om alla restaurangern skall provas får man ge det en vecka.

Vi vill ju också gärna äta ute på altanen, eller på den där klippan, så för att tiden skall räcka till får man äta ofta eller stanna länge.

Skaftö är en ö dit man återkommer

Hyr ett hus, ett rum eller en säng och stanna upp ett slag. Oavsett väder kan man njuta av naturen. Många små slingrande stigar går härs och tvärs över ön. De lämpar sig för oplanerat gående, något som många av oss lider brist på. Se var du hamnar, ha med lite proviat i packningen och vips! Äventyret är ett faktum.

Ta med vännerna, eller smit från dem, det finns många utgångspunkter för att återkomma.