({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Vintern på Skaftö

  • Christina Ingemarsdotter

Nu är det vintertid och mörkret lägger sig tidigare och tidigare. Kylan börjar ta tag i ön och öronen, efter friska promenader är det gott med något värmande. Restaurangerna börjar med sina julbord och det är en intensiv december som passerar med nyårsfirande som sluttamp. En lugnare vintertid tar så vid.

Äntligen Julbord

Mörkret lägger sig tidigare, nätterna blir längre och kylan börjar bita sig fast. Efter friska promenader är det gott att komma inomhus med en värmande glögg. Nu är det dags att bänka sig på någon av våra krogar. Julbord, julmiddagar och lussefester står för dörren. Ute är det friska vindar, ljus och brasor är något att söka sig till. Likaså god mat och goda vänner. Låt lusten till maten styra och välj mångfald eller sparsmak.

Vintern är promenadernas tid

Skaftö med snö, rimfrost, grått och mulet eller iskallt regn på tvären. Allt går att få och variationen är oändlig. Det är nu promenader är att föredra. Kanske för tufft väder för en picknick men den går att ta inomhus. Dagsljuset är attraktivt så det är bara att ta på sig bra. Havet förnekar sig aldrig, evigt nytt skådespel, alltid vittnande om evigheten....