Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Jonas Ingman

Julbord & julbordspaket

  • Källa: Julbord & julbordspaket i Tanum

Julbord & julbordspaket i Tanum! 

Tanum erbjuder ett stort urval av julbord och julbordsaktiviteter med övernattning. Bada bastu med juldopp i havet, provsmaka ostron eller njut av nykokta havskräftor. Tanum har något för alla!

 

Väderöarnas Värdshus (Fjällbacka)

Njut av ett havsinspirerat klassiskt julbord i en helt unik miljö längst ut i havsbandet. Promenera över de karga klipporna, bada i vedeldad badtunna, och fascineras av naturens skådespel. Jullunch eller julbordspaket går att boka 22/11-24/12.

Läs mer och boka julbord eller julbordspaket med övernattning här!

 

Sandbunkern Bistro & Deli (Fjällbacka)

Njut av vällagad julmat på Sandbunkern Bistro & Deli i Fjällbacka. Med utsikt över Fjällbacka GolfKlubb serveras julbord mellan 29/11-8/12. Trött på julstöket hemma? Här kan du även beställa jultallrikar och bufféer etc.

Läs mer och boka julbord här! 

 

TanumStrand (Grebbestad)

Njut av julmys i sjöboden Udden med glögg och ostron, kräftkok på bryggan, bastubad med juldopp, spa, och musikunderhållning. Ett dignande fem rätters julbord serveras torsdagar, fredagar och lördagar mellan 23/11-21/12. 

Läs mer och boka julbord eller Julbordspaket med övernattning här!

 

Hotell Tanums Gestgifveri (Tanumshede) 

Njut av klassiskt julbord i gammeldags miljö. Egen inlagd sill och egenkryddad nubbe har varit tradition här i över 350 år. Julbord serveras alla helger från den 23/11-21/12. Julbuffé serveras lunchtid utvalda dagar i december. 

Läs mer och boka julbord eller julbordspaket med övernattning här!

 

Q Restaurang och Bar (Grebbestad)

Här kan du njuta av ett härligt julbord med lutfisk i centrum. Läckerheter från hav och land mitt på bryggan i Grebbestad. Julbord med show serveras från den 29/11 - 14/12. 

Läs mer och boka julbord här!

 

Telegrafen (Grebbestad) 

Den lilla restaurangen är vida omtalad för sitt hemlagade julbord med tillhörande hemgjord snaps. Julbordet serveras under helger mellan 29/11-21/12. 

Läs mer och boka julbord här!

 

Malindas Bar & Bistro (Grebbestad)

Malindas presenterar "En strålande jul med Show Sisters!". Njut av ett traditionellt julbord med fokus på havets läckerheter, samtidigt som du kan njuta en helkväll med show i toppklass. 6/12 + 13/12.

Läs mer och boka julbord med show här!

 

Grebys Fisk & Skaldjursrestaurang (Grebbestad)

För er som anser att julbord är överskattat och tycker att det räcker att äta julmat på julafton så är Grebys det självklara valet. Mat och musik i en härlig kombination som inte är i närheten av julmusik eller julbord. 22/11-14/12. 

Läs mer och boka bord här!

Julbord och julpaket