({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

UPPLEV TANUM

Hummer-, Ostron- & Höstupplevelser

Hummerpremiär i världens vackraste skärgård. Följ med på hummerfiske , ostronsafari eller bara njut av en underbar skaldjurssupé på någon av våra fiskrestauranger. Möt hösten i norra Bohuslän!

KARTPORTAL

Här finns kartor över hela Tanums kommun, de största orterna, hela Bohuslän och Gränsregionen. Läs vårt magasin och få inspiration till din nästa upplevelse...

Se & Göra

Vad vill du göra idag? Här finns aktiviteter för alla smaker och tillfällen. Ut & njut!

AKTUELLA EVENEMANG!

Fler evenemang i Tanum

Fler utställningar, konserter, föreställningar, marknader och mycket mer...

Paddla

Paddla i världens vackraste skärgård eller i magiska sjöar i inlandet. I Tanum hittar du allt du kan drömma om för en oförglömlig paddelupplevelse.

Hållbar skärgård

Tillsammans för ett hållbart friluftsliv i skärgården i samklang med naturen. Paddelkartor och information om paddling hittar du här!

Vandringsleder

Här hittar du våra bästa vandringsleder, alltifrån en enklare promenad med fantastiska picknickställen till de lite mer avancerade skogsvandringarna.

Uppleva & Göra

På Tanum kommuns upplevelsekarta kan du navigera mellan badplatser, cykelleder, vandringsleder, motionsspår och lekplatser. Allt på ett och samma ställe!

Årets magasin 2023

Läs vårt magasin och inspireras av allt som finns att upptäcka i vår kommun. Magasinet finns att hämta hos Turistinformationer, InfoPoints, butiker mfl.