({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

UPPLEV TANUM

Ostron i världsklass

Ostronen från norra Bohuslän är bland de bästa i världen. Här kan du få vara med om att både fiska och äta dessa delikatesser i sin rätta miljö.

Se & Göra

Vad vill du göra idag? Här finns aktiviteter för alla smaker och tillfällen. Ut & njut!

KARTPORTAL

Här finns kartor över hela Tanums kommun, de största orterna, hela Bohuslän och Gränsregionen. Läs vårt magasin och få inspiration till din nästa upplevelse...

AKTUELLA EVENEMANG!

Fler evenemang i Tanum

Hitta fler utställningar, konserter, föreställningar, marknader och mycket mer...

Paddla

Paddla i världens vackraste skärgård eller i magiska sjöar i inlandet. I Tanum hittar du allt du kan drömma om för en oförglömlig paddelupplevelse.

Hållbar skärgård

Tillsammans för ett hållbart friluftsliv i skärgården i samklang med naturen. Paddelkartor och information om paddling hittar du här!

Vandringsleder

Njutvandra genom Bohusläns fantastiska natur, året om! Här hittar du våra bästa vandringsleder, från enklare promenader till de härliga skogsvandringarna.

Uppleva & Göra

På Tanum kommuns upplevelsekarta kan du navigera mellan badplatser, cykelleder, vandringsleder, motionsspår och lekplatser. Allt på ett och samma ställe!

Årets magasin 2024

Läs vårt magasin och inspireras av allt som finns att upptäcka i vår kommun. Magasinet finns att hämta hos våra InfoPoints, butiker, boenden mfl.