({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Kajak

Fotograf: Henrik Trygg

Hyr din egen kajak eller kanot

Hyr din egen kajak eller kanot och utforska våra fantastiska vatten på egen hand!

 

Vill du hellre skräddarsy din egen paddelupplevelse och glida fram ljudlöst på vattnet på egen hand? Eller har du alltid velat upptäcka om det är så fantastisk att paddla kajak som alla säger, men du vill prova i din egen takt?

Hyr en kajak eller kanot för en eller några dagar och upplev Tanums vatten från första parkett! Här hittar du våra bästa uthyrningsställen:

 

Kämpersvik Kajak, Kämpersvik

Kämpersvik Kajak ligger i hjärtat av Kämpersviks hamn, lite söder om Grebbestad. Här hyr du enkelt din kajak eller SUP (Stand Up Paddleboard). I kiosken erbjuder vi kaffe, glass, dryck mm. samt även enklare kajaktillbehör för din paddling.

 

Gästhamnsbolaget Väst, Hamburgsund

Här kan du hyra ett stort urval av både enmans- och två manskajaker i armerad plast som går mycket fint i vattnet. De hjälper er gärna med att finna smultronställena i den fina skärgården.

 

Skärgårdsidyllen, Grebbestad

Ni finner Skärgårdsidyllen och deras huvud-kajakcenter i Grönemad, Grebbestad, som är öppet året om, och på deras sommarfilialer Ekenäs, Koster, samt Rossö Hamncafé i norra Bohuslän. Hit kan ni komma och hyra kajak och SUP antingen på egen hand eller boka en guidad kajaktur eller kurs.

 

Nautopp Kajakcenter, Grebbestad

Hyra kajak i Grebbestad - äventyret börjar vid bryggan, 0 meter från havet... Uthyrningscentralen och kajakcentret ligger i Grebbestad (gamla Kajakcenter Grebbestad) där du har många spännande kajakturer precis runt hörnet. Du lägger i kajaken direkt från bryggan, härifrån öppnar sig både skyddade paddelvatten samt mer dynamiska spännande turer.

 

2sea4u, Fjällbacka

I hyrpriserna ingår alltid flytväst samt en praktisk instruktion på land innan avfärd i inställning av kajak och pedaler, grundläggande paddelteknik och säkerhet samt kartgenomgång.

 

Minto Tingvall, Bullaren

Upplev den riktiga vildmarken med oss – antingen på en guidad eller på en individuell kanottur. Låt dig förtrollas av det ändlösa sjölandskapet med kristallklart vatten, obebodda öar och djupa skogar. Upptäck ett av Europas vackraste områden för havskajak - Bohusläns klippiga kust, den yttre skärgården och de vindskyddade små öarna nära land.

 

Bullarebygdens Familjecamping

Upplev de fantastiska Bullaresjöarna på bästa sätt - från kanoten! Hyr en kanot för ett par timmar, ett dygn eller varför inte en hel vecka och upplev den friheten och stillheten i ett gediget sjölandskap. 

 

Paddla med guide.

Hyr kajak eller kanot