({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Tanumstrand

Bröllop & fest på västkusten

I Tanum hittar du allt du behöver för ett lyckat bröllop eller fest. Lokal, catering, transport, vigselförrättare och boende. Vi hjälper dig till en lyckad fest så att du kan fokusera på att ha den bästa dagen i ditt liv.

Den svenska västkusten har ett flertal gånger blivit nämnd bland de vackraste platserna på jorden. Så det är inte konstigt att många väljer att fira sina jubileum och bröllop här. 

Helhetslösningar

Här hittar du information om alla våra destinationer där de är vana att arrangera bröllop och stora fester.

Catering

Trerätters sittande middag eller buffé i trädgården? Vi har listat restauranger och butiker i Tanum som erbjuder catering för stora event.

Blommor & dekorationer

Till bordsdukningen, brudbuketten eller dekoration av festlokalen. Få hjälp med att skapa en personlig prägel och perfekt harmoni för er speciella kväll.

Vigsel

Vill ni gifta er i en kyrka, vid havet eller kanske på någon annan plats? Här hittar ni länkar och kontaktuppgifter till såväl borgliga som kyrkliga vigslar.

Hår och skönhet

Här hittar du salonger och spa i Tanum som hjälper dig inför din speciella dag!

Lokaler

I ett fantastiskt skogslandskap eller med utsikt över den vackra skärgården? I Tanum finns festlokaler som passar de flesta.

Kläder och accessoarer

Hitta allt du behöver för att känna dig på topp inför bröllop och fest. Vi har listat ett urval av butiker med kläder och accessoarer så att du "can look your best".

Aktiviteter för festen

I Tanum hittar du ett brett urval av aktiviteter för möhippan, svensexan eller för företagsfesten!

Transport & material

Letar du efter en båt eller buss som kan ta dig och dina gäster till fest eller bröllop? Behöver du hyra porslin?

Inspiration

Vigsel till havs

Läs om Thorsten och Lisbeth som arrangerar bröllop ombord på fiskefartyget M/S Donalda. Tänk dig att få säga ja till varandra på de saltstänkta klipporna eller ute till havs på det kornblå vattnet.

Mat och bakning från hjärtat

Sjögrens och Källaren skräddarsyr bröllopsmiddagar. Tillsammans har Gary, Kicki och Klas över 50 års erfarenhet tillsammans vid bakbord och spisar.

Upplev Tanum

Välkommen till norra Bohuslän & världens vackraste skärgård! Njut av färska skaldjur och storslagen natur i världsklass. Besök det unika världsarvet vid Vitlycke och Kosterhavets marina nationalpark.