({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Hemester Alingsås

Gräfsnäs slottspark

Välkommen till sommarens idyll. En plats på landsbygden i Bjärke med rum för kultur, historia, trädgård och härlig badplats. Utforska med picknickkorg och någon du håller kär!

Alingsås på två hjul

Hyr cykel och upplev gröna omgivningar. Här finns ett stort urval av slingor för både nybörjare och erfarna cyklister, med varierad längd.

Hyrcyklarna finns placerade på Grand Hotel Alingsås!

Lata dagar eller spring i benen?

I Nolhagaparken kan både barn och vuxen gå på Slottsjakt, spela discgolf eller besöka lantgården med klapphage och stor lekplats. Kulturintresserad? Spana in slottets spännande utställningar

Håll dig på rätt spår

Med hjälp av den interaktiva Hemesterkarta som Alingsås kommun tagit fram är det enkelt att navigera mellan badplatser, cykelleder, vandringsleder, naturområden och naturreservat, var du än är. 

Support your local

Det är viktigare än någonsin att stötta din favoritbutik eller kaféet runt hörnet. Många aktörer erbjuder hemkörning eller andra lösningar.

Handla smart, lokalt och gör skillnad!

Välkommen du sanne äventyrare!

Nu slås dörrarna upp till en fullmatad 190-värld på egen digital plattform. Från stadspuls till landsbygd på ett kick, det är så här den känns; utomjordisk och alldeles, alldeles...naturlig. Våga upptäcka mer av väg 190. En bit i taget.

Upplev Alingsås

Se gärna filmen och läs vår turistbroschyr för att inspireras inför din hemester. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss!